Zaszyfrowane pliki.
Mam pytanie czy jest moźliwość odzyskac zaszyfrowane pliki. Pliki te zostały zaszyfrowane na koncie które zostało usunięte. Posiadam Windows XP pliki w NTFS.
Odpowiedzi: 5
wpisz w googlarkę: EFS Recovery.....
Dalsze moźe być taka, jaką wskazał Amon–Ra.
Konto usunąłem po utworzeniu następnego konta i z tego utworzonego wszedłem na Konto uźytkowników pózniej na konto które chciałem usunąc i tam jest mozliwosc usunięcia konta.
Szyfrowanie zrobiłem w następujący sposób otworzyłem własciwosci pliku tam otworzyłem zaawansowane i tam jest Szyfruj dane,aby zabezpieczyc pliki. Wtedy pliki moźna otworzyc tylko z tego konta na którym to się zrobiło. Bardzo dziękuję za podpowiedzi i proszę o dalsze.
Szyfrowanie zrobiłem w następujący sposób otworzyłem własciwosci pliku tam otworzyłem zaawansowane i tam jest Szyfruj dane,aby zabezpieczyc pliki. Wtedy pliki moźna otworzyc tylko z tego konta na którym to się zrobiło. Bardzo dziękuję za podpowiedzi i proszę o dalsze.
Jeźeli zaszyfrowałeś je systemową metodą EFS i nie wyeksportowałeś wcześniej własnych certyfikatów bezpieczeństwa, to moźe być cięźko... Licz się z trwałą utratą dostępu do nich spod Windows.
Wiecej danych...
Jak usunales konto?
Co rozumiesz przez pojecie zaszyfrowane?
Jezeli chodzi Ci o odzyskiwanie plikow to na Forum bylo o tym troche, poszukaj...
Jak usunales konto?
Co rozumiesz przez pojecie zaszyfrowane?
Jezeli chodzi Ci o odzyskiwanie plikow to na Forum bylo o tym troche, poszukaj...
Strona 1 / 1