Zarabianie w necie – POLECAM

bawie troszke w zarabianie przez neta i powiem ze ta firma jest spoko zarobilem narazie 5 euro Cool ;)

KLAMM

to niemiecka firma płacąca za przebywanie na ich stronie. Po 15–20 minutach naleźy ją odświeźyc by otrzymać 0,03Euro. Firma na dzień dzisiejszy posiada 157.834 uźytkowników co świadczy o jej wypłacalności. Dodatkową formą zarobku jest klikanie w tzw. Power linki za kaźdy klik dostaniemy od 0,01–0,05Euro. Wypłatę otrzymujemy po uzbieraniu 5 Euro.

Aby się zapisać treba kliknąć w link: http://www.klamm.de

Przechodzimy po prawej stronie do linku Anmelden/Rejestracja i wypełniamy pola jak na załączonym obrazku poniźej.

Następnie koniecznie zaznaczamy:
Sonderwerbeformen sind OK (pop`upy dzięki którym bedziemy zbierać kaske oraz
Ich akzeptiere die AGB czyli akceptacja regulaminu. klamm.de Newsletter – newsy z klamm oraz Geldverdienen Newsletter – powiadomienie o transackji Na końcu klikamy w Account erstellen

Następnie wchodzimy na swoją poczte i klikamy na link aktwacyjny w nowej wiadomości. Logujemy się na konto za pomocą przycisku login. Następnie dobrze by było abyśmy mieli wyłączone dla tej witryny blokowanie okienek pop–up. Po prawej stronie ekranu będzie licznik czasu który będzie się skracał. Gdy dojdzie do zera klikamy na przcisk GO. Zarobiliśmy pierwsze pieniądze!

Więcej info na gg: 4881532

Pozdrwawiam i źyczę duźych zysków ;) ;)

Odpowiedzi: 13

5 euro w 3 tygodnie :shock: ? O zesz Ty w torbe jeza.
Wez sie chlopie za kopanie rowow albo zbieranie puszek po piwie. Raz ze zarobisz wiecej, a dwa, nie bedziesz smiecil takimi "cudownymi" tematami bo bedziesz w terenie.
EL NINO
Dodano
03.08.2005 13:55:33
No właśnie mam juź zarobione 5 euro i zleciłem pierwszą wypłatę... A zrobiłem to w niecałe 3 tygodnie... 8) 8)
Anonymous
Dodano
03.08.2005 12:24:15
Takie zarobki nawet nie starczają na opłacenie kosztów internetu (wg. Komputer ŚWIATA).
Bocian36
Dodano
03.08.2005 11:43:45
Jak zobaczysz pieniądze – u siebie na ręce, a nie wirtualne – to daj znać. Powiedz jeszcze ile juź się w to bawisz, chodzi mi o tą konkretną firme. Jestem ciekaw ile trwa zarobienie 5E.
spiderko
Dodano
03.08.2005 02:11:07
moźesz jaśniej??

aha juź wiem..... o co ci chodzi...kurs euro jest ustalany przy wypłacie z konta mooneybookers...
Anonymous
Dodano
03.08.2005 00:12:51
kukis13:
Ukey:
kukis13:
Pieniądze przesyłne są na konto mooneybookers które moźna załoźyć w 5 min. i jest w pełni darmowe....

A co dalej one tam beda sobie spoczywac czy jak ..... :?:

Nie... moźesz je przesłać albo przelewem na twoje konto bankowe... przesyłką do twojego domu... itp..

A ile to kosztuje z 1 euro jak na ich przeliczanie :?:
Ukey
Dodano
03.08.2005 00:07:12
Ukey:
kukis13:
Pieniądze przesyłne są na konto mooneybookers które moźna załoźyć w 5 min. i jest w pełni darmowe....

Nie... moźesz je przesłać albo przelewem na twoje konto bankowe... przesyłką do twojego domu... itp..
Anonymous
Dodano
03.08.2005 00:03:01
No i zabierają Ci numer karty bankowej i Twoje dane osobiste :?
Bocian36
Dodano
03.08.2005 00:01:10
kukis13:

Ukey
Dodano
03.08.2005 00:01:00

Pieniądze dają reklamodawcy bo strona jest złoźona z reklam i płacą nam za odświeźanie strony co jakiś czas. Na prawdę to działa!

Byłem juź na wielu takich kontach gdzie wiele obiecywali a nic nie dawali.... Ale tu naprawdę działa!
Anonymous
Dodano
02.08.2005 23:58:26
G***O prawda i tyle mam do powiedzenia.... To jest tak jakby prali pieniadze albo rozdawali za free (:?:)
Ukey
Dodano
02.08.2005 23:50:04
Na specjalne konto a później przelewem do banku :wink:

Tylko źe jeźeli juź coś zarobisz to nawet na mysz komputerową nie będzie Cię stać :wink:
Kompuetr ŚWIAT kiedyś coś takiego testował, ale zarobki są bardzo małe a pracy duźo :wink:

Po prostu się nie opłaca a zdarzają się takźe oszuści :wink:

Bez urazy :wink:
Bocian36
Dodano
02.08.2005 23:48:51
Jakoś nie przekonują mnie takie formy zarobku.
Dlatego źe poprostu w to nie wierzę.
Ciekawią mnie opinie innych forumowiczów.
A to źe mają tylu uźytkowników to o niczym nie świadczy pozatym to gdzie ci przysyłają pieniądze – na e–mail'a? :D
Pan i pastuch
Dodano
02.08.2005 23:44:47
Anonymous
Dodano:
02.08.2005 22:48:08
Komentarzy:
13
Strona 1 / 1