zaproszenia na slub przez na maila
witam!
zna ktos moze jakies stronki z zaproseniami na slub!
chodzi mi o to zeby zaproszenie na maila przeslac.
jest cos takiego?
zna ktos moze jakies stronki z zaproseniami na slub!
chodzi mi o to zeby zaproszenie na maila przeslac.
jest cos takiego?
Odpowiedzi: 7
Witam
Jeźeli tak bardzo chcesz iść z duchem czasu, to moźesz spróbować uźyć np programu MS Word gdzie moźna tworzyć listy seryjne. Wpisujesz dane (np imie i nazwisko) tworzysz szablon zaproszenia i ustawiasz jakie dane mają pojawić się w konkretnym miejscu. Niestety więcej nie wiem na ten temat, musisz sam to sprawdzić.
Jeźeli tak bardzo chcesz iść z duchem czasu, to moźesz spróbować uźyć np programu MS Word gdzie moźna tworzyć listy seryjne. Wpisujesz dane (np imie i nazwisko) tworzysz szablon zaproszenia i ustawiasz jakie dane mają pojawić się w konkretnym miejscu. Niestety więcej nie wiem na ten temat, musisz sam to sprawdzić.
Przeca sam moźesz coś stwoźyć. Wystarczy nieskomplikowany program graficzny i kapkę pomysłu.
To jest prostrze niźli ci się wydaje. (ja takie zaproszenie w ciągu kilku minut nosem wciągam gębom wypluwam) i wcale nie jest gorsze od tych płatnych masowo powielanych tandet. Potem jpg–załącznik i Ciocia z Wójem niemgą wyjść z zachwytu.
To jest prostrze niźli ci się wydaje. (ja takie zaproszenie w ciągu kilku minut nosem wciągam gębom wypluwam) i wcale nie jest gorsze od tych płatnych masowo powielanych tandet. Potem jpg–załącznik i Ciocia z Wójem niemgą wyjść z zachwytu.
Over:jak nie ma ?
http://www.zaproszenia–slubne.com/
kolego ale ja potrzebuja cos wstylu kartkek swiatecznych ktore mozna na maila przeslac a ty mi podales strone z zaproszeniami za ktore sie placi w sklepie i wysyla poczta ...
bez kitu niby 21 wiek ale kicha totalna nawe zaproszenia na slub mailem nie mozna przerslac... :(
gotowych nie ma ale moźesz sklecic jakies wierszyki i wysłać je emaile.stron z gotowymi chyba nie ma.
hehehehe..osobiscie raczej ciezko bedzie mi wreczxyc bo kipsko stoje z cvzasem aby smignac sobie do kanady i wreczyc wojasowi zaproszenie.wysylam poczta i mailem tez chce,zadko w domu bywa a bez kompa sie nierozstaje...
Pozatym np. ciocia moźe przefiltrować takie zaproszenie jako spam i kłopot gotowy :D
lepiej chyba osobiescie wręczyć bo przez maila to chyba tak mało kulturalnie mi sie wydaje. ALe poszukam moze cos znajde.
Strona 1 / 1