Zanim napiszesz post..............
Zanim napiszesz post zastanów się czy jest to konieczne i czy jest on trafny. Nie wyciągaj bardzo archiwalnych tematów (Eximus), które na dodatek są rozwiązane. Dotyczy to szczególnie takich cieciów:
menelutor, sla3r i jak pisałem wyźej Eximus. Lezio to juź no comment (zjeb nie z tej ziemi).
PS. Według mnie bardzo źle, źe Menel został moderatorem, bo nie sprawdź się w tej roli. Forum jest do dyskutowania, a on blokuje tematy. Mam wraźenie, źe podnica go bycie moderatorem i dlatego rządzi się.
Nie usuwajcie tego tematu, bo jest to problem dręczący to forum. Najlepiej dajcie to jako ,,przyklejony.
menelutor, sla3r i jak pisałem wyźej Eximus. Lezio to juź no comment (zjeb nie z tej ziemi).
PS. Według mnie bardzo źle, źe Menel został moderatorem, bo nie sprawdź się w tej roli. Forum jest do dyskutowania, a on blokuje tematy. Mam wraźenie, źe podnica go bycie moderatorem i dlatego rządzi się.
Nie usuwajcie tego tematu, bo jest to problem dręczący to forum. Najlepiej dajcie to jako ,,przyklejony.
Odpowiedzi: 13
Moźe jestem jakimś dziwnym gościem ale:
1.
Nie pozwalam obraźać moją osobę na forum(są PW)
2.
To co robi Menelutor i reszta moderatorów forum ma jakiś sens(no czasam nie ale to przypadki jakieś 1/200 razy).
3.
Falla jesteś lekko stuknięty aby pisać tyle postów obraźliwych dla wszystkich.
4.
Ta ankieta o mnie jest bez sensu dlatego źe topic ,,Kochamy Polskie seriale" odnosi się do seriali od programów.
To na razie :twisted: :twisted:
1.
Nie pozwalam obraźać moją osobę na forum(są PW)
2.
To co robi Menelutor i reszta moderatorów forum ma jakiś sens(no czasam nie ale to przypadki jakieś 1/200 razy).
3.
Falla jesteś lekko stuknięty aby pisać tyle postów obraźliwych dla wszystkich.
4.
Ta ankieta o mnie jest bez sensu dlatego źe topic ,,Kochamy Polskie seriale" odnosi się do seriali od programów.
To na razie :twisted: :twisted:
Widze ze powazny problem sie narodzil...
Po kolei:
1. Licytacja czy slowo ciec jest obrazliwe czy nie jest bez sensu gdyz zalezy to tylko od kontekstu wypowiedzi. Podobnie bedzie z innymi slowami np. blazen ktore samo w sobie nie dotyka nikogo jednak np. sformulowanie "Jestes blazen skonczony" moze miec wydzwiek niemily.
2.
pierwsza czesc popieram w calej rozciaglosci i to jest realizowane, koncownke uwazam za niedopuszczalna.
3. Ja skasowalem Twoj obrazajacy m.in. Meneloutora post poniewaz uznalem ze jest on pozbawiony sensu niczego nie wnosi a tylko wyraza Twoje emocje i bedzie powodowal niepotrzebne rozdraznienie na forum.
4. Od wyrazania prywatnych opinii jest PW. Jesli jednak nadal uwazasz ze cos sie dzieje nie tak masz innych moderatorow admina osobiscie bardzo chetnie podyskutuje byle konstruktywnie o tym jakie masz zarzuty wobec forum i uzytkownikow.
Po kolei:
1. Licytacja czy slowo ciec jest obrazliwe czy nie jest bez sensu gdyz zalezy to tylko od kontekstu wypowiedzi. Podobnie bedzie z innymi slowami np. blazen ktore samo w sobie nie dotyka nikogo jednak np. sformulowanie "Jestes blazen skonczony" moze miec wydzwiek niemily.
2.
Zanim napiszesz post zastanów się czy jest to konieczne i czy jest on trafny. Nie wyciągaj bardzo archiwalnych tematów (Eximus), które na dodatek są rozwiązane. Dotyczy to szczególnie takich cieciów:
pierwsza czesc popieram w calej rozciaglosci i to jest realizowane, koncownke uwazam za niedopuszczalna.
3. Ja skasowalem Twoj obrazajacy m.in. Meneloutora post poniewaz uznalem ze jest on pozbawiony sensu niczego nie wnosi a tylko wyraza Twoje emocje i bedzie powodowal niepotrzebne rozdraznienie na forum.
4. Od wyrazania prywatnych opinii jest PW. Jesli jednak nadal uwazasz ze cos sie dzieje nie tak masz innych moderatorow admina osobiscie bardzo chetnie podyskutuje byle konstruktywnie o tym jakie masz zarzuty wobec forum i uzytkownikow.
Wiesz co?? dostalem orgazmu jak zmaknalem kolejny topic ahhhh co za przyjemnosc !! mhmhmmmmmmmmmmmm
Tak jak slay3r powiedzial :
jestes tutaj kilka dni i jush zaczynasz kozaczyc – nie bede sie znizal do twojego poziomu dyskutujac z toba.....
Bede dalej zamykal topici , w ktorych problemy zostaja rozwiazane i ktore sa stare ..... moze chcesz sobie staty ponabijac przez te swoje beznadziejne topici???
najlepiej jak cos ci nie pasi to po prostu nie uczeszczaj tutaj ........
i jeszcze jedno – zajrzyj sobie do topicu "ZANIM NAPISZESZ NOWY TEMAT......"
zrobilem maly update – bede kasowal takie bzdury jakie ty piszesz
proste
[UPDATE]
.. jeszcze jedno – zobaczylem twoj profil i sprawdzilem jakie ty to posty nawrzucales i wiesz do jakiego wniosku doszedlem ???
7/8 postow twoich to sa wlasnie te idiotyzmy
8 post a zarazem topic to jest zapytanie twoje o karte graficzna – i czy widzisz tam zeby ktokolwiek ci nabluzgal, wysmial, lub jeszcze co..... odpowiedz brzmi NIE !
w twoich bezndziejnych topicach jest samo obrazanie ludzi – I JA SOBIE TEGO WYPRASZAM – TAKZE SLOWA KIEROWANE DO MNIE !!! bo w koncu naprawde dorobisz sie bana !
Tak jak slay3r powiedzial :
jestes tutaj kilka dni i jush zaczynasz kozaczyc – nie bede sie znizal do twojego poziomu dyskutujac z toba.....
Bede dalej zamykal topici , w ktorych problemy zostaja rozwiazane i ktore sa stare ..... moze chcesz sobie staty ponabijac przez te swoje beznadziejne topici???
najlepiej jak cos ci nie pasi to po prostu nie uczeszczaj tutaj ........
i jeszcze jedno – zajrzyj sobie do topicu "ZANIM NAPISZESZ NOWY TEMAT......"
zrobilem maly update – bede kasowal takie bzdury jakie ty piszesz
proste
[UPDATE]
.. jeszcze jedno – zobaczylem twoj profil i sprawdzilem jakie ty to posty nawrzucales i wiesz do jakiego wniosku doszedlem ???
7/8 postow twoich to sa wlasnie te idiotyzmy
8 post a zarazem topic to jest zapytanie twoje o karte graficzna – i czy widzisz tam zeby ktokolwiek ci nabluzgal, wysmial, lub jeszcze co..... odpowiedz brzmi NIE !
w twoich bezndziejnych topicach jest samo obrazanie ludzi – I JA SOBIE TEGO WYPRASZAM – TAKZE SLOWA KIEROWANE DO MNIE !!! bo w koncu naprawde dorobisz sie bana !
Wiesz powinien powstać taki nowy dział na forum jak IDIOTYCZNE POSTY a ten wraz z Ankietom powinien sie tam znaleźc ! ! !
Dark, nie będę komentował tych pierdół. Naucz się czytać (ze zrozumieniem), bo odpowiadałem na post Eximiusa.
Powiem ci cos nikogo nie interesuje od kiedy ty jestes na tym forum poruwnaj sobie takie cos jak pomoc a nadawanie na innych.Bo dochodze do wniosku ze umiesz tylko nadawac na innych.Moze zamiast obrazac, i robic ankiety kture ci nic nie dadza zacząłbys pomagać ludziom na tym forum.A moze jestes zazdrosny, masz jakies problemy emocjonalne, albo cos innego, przemysl to kolego bo na pewno ci nie jest miło jak tak do ciebie napisałem, a pomysl o tym co ty napisałes do innych.Ten post nie słuzy temu aby cie obrazic, tylko chciałbym abys sie zastanowił mocno nad swoim postępowaniem.
Te cytaty są wyciągnięte z kontekstu. To źe zalogowałem się 20 września nie oznacza, źe nie byłem wczęśniej obecny. Zalogowałem się dopiero, jak miałem problem. Jestem obeny na tym forum od marca b.r. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nie wyciągaj bardzo archiwalnych tematów (Eximus), które na dodatek są rozwiązane
Forum jest do dyskutowania, a on blokuje tematy
Stary – sam sobie zaprzeczasz!!!
Jestes na forum zaledwie kilka dni, przeczytales troche postow a sam napisales 5 i sie wymadrzasz!!!
Za kogo Ty sie uwazasz? poczytaj FAQ – nie obrazamy ludzi na forum, a bana (Ankieta) to sam mozesz zalapac!
pozdroofki
Ale niestety słowo cieć jest takźe często stosowany i rozumiany jako pojęcie obraźliwe. Ot co.
SLAY3R:
Dotyczy to szczególnie takich cieciów:
I czego się wyzywasz, czy zauwaźyłeś przeglądając to forum źebym ja i reszta jak ty ty nazywasz "cieciów" kokoś przezwała albo wyśmiała itp. Nie zdarzyło się coś takiego, więc czemu ty tak robisz? Co?
A więc zgadzasz się, źe cieć to nie jest określenie obraźliwe. Podoba mi się określenie cieć, jak napisałem zaczerpnąłem to od zulusa. Lezia111 uwaźam za największego kretyna pod słońcem i zamierzam umieścić małą ankietę. A co powiesz na to, źe jakiś moderator (na pewno menel) usunął juź mój temat.
Wiem co znaczy cieć. Mianowicie znaczy to ni mniej ni więcej jak stróź, dozorca. Więc to chyba tobie się coś pomyliło. Ale ten
Wiesz jak zrozumiałem przesłanie twego posta? Z tego co napisałeś wnioskuję źe uwaźasz nas za debili jakichś.
Nie ładnie.
to nie był konieczny.zjeb nie z tej ziemi
Wiesz jak zrozumiałem przesłanie twego posta? Z tego co napisałeś wnioskuję źe uwaźasz nas za debili jakichś.
Nie ładnie.
A czy wiesz, co to znaczy cieć? A tak na marginesie to zaczerpnąłem to od Zulusa :lol:
Nie zgłaszasz więcej zastrzeźeń, czyli zgadzasz się. Mam nadzieje, źe zrozumiałeś przesłanie tego posta i poprawisz się.
Nie zgłaszasz więcej zastrzeźeń, czyli zgadzasz się. Mam nadzieje, źe zrozumiałeś przesłanie tego posta i poprawisz się.
Bardzo dobźe źe menelutor zamyka niektóre topici, na które zosała oddana konkretna odpowiedź.
I czego się wyzywasz, czy zauwaźyłeś przeglądając to forum źebym ja i reszta jak ty ty nazywasz "cieciów" kokoś przezwała albo wyśmiała itp. Nie zdarzyło się coś takiego, więc czemu ty tak robisz? Co?
Dotyczy to szczególnie takich cieciów:
Strona 1 / 1