Zamykanie systemu -problem
Witam
Mam taki problem jakiś tydzień temu spalił się zasilacz wymieniłem na nowy i pojawił mi się mały problem mianowicie, gdy wyłączam komputer on zamiast się wyłączyć odpala się odnowa. Nie jest to za każdym razem, ale co jakiś czas. Wczoraj sformatowałem dysk zainstalowałem system odnowa i dalej to samo. Co może być przyczyną jak to naprawić?A przy okazji zapytam, co zrobić żeby, komp ładnie śmigał, bo po zainstalowaniu nowego systemu coś go muli. System WIN XP, z SP2 proc Duron 1,3 256 RAM
Mam taki problem jakiś tydzień temu spalił się zasilacz wymieniłem na nowy i pojawił mi się mały problem mianowicie, gdy wyłączam komputer on zamiast się wyłączyć odpala się odnowa. Nie jest to za każdym razem, ale co jakiś czas. Wczoraj sformatowałem dysk zainstalowałem system odnowa i dalej to samo. Co może być przyczyną jak to naprawić?A przy okazji zapytam, co zrobić żeby, komp ładnie śmigał, bo po zainstalowaniu nowego systemu coś go muli. System WIN XP, z SP2 proc Duron 1,3 256 RAM
Odpowiedzi: 1
peoblem widocznie jest po stronie zasilacza ile jeste WATwy ?? ile start zasilacz miał WAT ?? Podaj proszę napięcia zasilacz programem Everest
Strona 1 / 1
Stary zasilacz miał 300W Nowy ma 350W<br>
przejrzyj dział FAQ, jeżeli to nie pomoże to zresetuj BIOS.<br>
Wymieniłem zasilacz na inny zresetowałem biosa nadal to nic nie pomogło<br>
a zastoswałeś się do FAQ ??<br>
a grzebałeś coś przy tych małych konektorkach na płycie głównej- może tam pomieszałeś przewody.<br>
<p>Witam</p> <p>Najprawdopodobniej znalazłem przyczynę :) Była nią druga karta sieciowa, którą wpiąłem, aby mieć dostęp do internetu z dwóch komputerów.Wyciągłem i na razie spokój:) <o:p></o:p></p> <p><o:p></o:p></p>