zamulanie?

witam!

od pewnego czasu gdy np. mam właczaną muzyke na kompie to gdy wchodze w internet albo wlanczam jakis program to muzyka albo zamula, albo tak jakby zpowalniała sie. Strasznie mnie to denerwuje, cos jest nie tak?? moze format zrobic?? 

Odpowiedzi: 2

knage01:

witam!

od pewnego czasu gdy np. mam właczaną muzyke na kompie to gdy wchodze w internet albo wlanczam jakis program to muzyka albo zamula, albo tak jakby zpowalniała sie. Strasznie mnie to denerwuje, cos jest nie tak?? moze format zrobic?? 

Jak podasz konfig to spodziewaj sie wówczas rzeczowej pomocy.

Winna może byc pamięc RAM (nie piszesz ile jej jest).Może program do odtwarzania próbuje się łączyć z internetem. Może inny progs lub paskudstwo łączy sie z internetem po ustanowieniu połączenia. Mozliwości jest jesze więcej.

marcus35
Dodano
30.09.2006 22:25:22
  • knage01 30.09.2006 23:05:31

<p>jak podał info jaki mam sprzet to nic to nie da!</p><p>Mam tak od 2 dni juz, mam właczana muzyke i jak chcce wejsc w internet [poprzez klikniecie w ikone to muza albo charczy, zamula, albo sie wiesi. Tak samo jest jak np. chce otworzyc jakis program, dokument w wordzie itp&nbsp;</p>

• De Niro 02.10.2006 00:48:07

podgląd zdarzeń, start-&gt; uruchom-&gt; <strong>eventvwr.msc&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp; </strong><br />

• knage01 03.10.2006 00:09:21

<p>od paru dni mi tak zacina, wczesniej tego nie miałem...</p><p>komp:</p><p>256 mb ram</p><p>procek: athlon 1700</p><p>windows: zainstalowany w lutym 2006!&nbsp;</p>

Sprawdz dysk, popraw tasmy, zmien kanały IDE lub same tasmy. Skad sluchasz muzyki z HDD czy CD ?
AdasB
Dodano
30.09.2006 16:49:59
  • knage01 30.09.2006 17:46:33

<p>co to sa kanały IDE? muze słucham z HDD</p><p>&nbsp;</p><p><em><strong>knage01 , albo porządnie opiszesz problem , podasz jaki masz sprzęt , zainstalowane sterowniki , albo zamknę temat .</strong></em></p><p><em><strong>W dziale Centrum jest przyklejony temat, jak zakładać tematy i pisać posty. </strong></em></p><p><em><strong>Forum to nie jest zgadywanka</strong></em></p><p><em><strong>--Seeker--&nbsp;</strong></em></p>

knage01
Dodano:
30.09.2006 16:41:59
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1