Zamienniki tuszów do HP
Jekie stosujecie zamienniki tuszów do drukarek atramentowych HP? Jakie uzywacie zestawy do napelniania? Konkretnie chodzi mi o HP845c, jednak mozecie powiedzie jakiej firmy tusze sa warte uzywania.
Widzialem pare dni temu w MediaMarkcie zzarne tusze(zamienniki) po ok. 80zl, zas kolorowe po ok. 90zl. Czy sa tansze? Prosze o odpowwiedz
Widzialem pare dni temu w MediaMarkcie zzarne tusze(zamienniki) po ok. 80zl, zas kolorowe po ok. 90zl. Czy sa tansze? Prosze o odpowwiedz
Odpowiedzi: 4
Dzienks. Fajnie ze podne sa tam adresy sklepow gdzie mozna kopic napelniacze.
Zeczywiscie ceny przyzwoite tym bardziej ze za 2*50ml, moze przy nastepnym razie je zamówie.TU masz link do kolorowego tuszu.
dzieki za info. Poszukam w sieci tych firm. A tak na marginesie to znalazelm stronke na ktorej sa napelniacze firmy Pandor http://www.inwent.hg.pl/katalog.php?kategor=zhpe
ceny sa nawet konkurencyjne.
ceny sa nawet konkurencyjne.
Witam.
Mam taką samą drukarke i ja uzywam napełniaczy czarnego firmy Print–Rite w cenie 35 zł 55ml, a kolorowy z firmy Activejet w cenie 33,50 zł w sklad oprócz tuszy (3*25ml)wchodzi równierz specjalny płyn do robienia fotek i czyszczenia głowic.
Jak do tej pory zadnych problemow nie miałem, a napełniałem juz 6 razy.
Pozdrawiam
Mam taką samą drukarke i ja uzywam napełniaczy czarnego firmy Print–Rite w cenie 35 zł 55ml, a kolorowy z firmy Activejet w cenie 33,50 zł w sklad oprócz tuszy (3*25ml)wchodzi równierz specjalny płyn do robienia fotek i czyszczenia głowic.
Jak do tej pory zadnych problemow nie miałem, a napełniałem juz 6 razy.
Pozdrawiam
Strona 1 / 1