Zamiast uruchomienia programu "regdoctor" wyskakuje instalator "pcsuite"

oto mój problem :

miałem kiedyś program do mojej komórki "sony ericsson pc suite" nie spodobał mi się więc go odinstalowałem

i tu właśnie zaczyna się problem po jakimś tygodniu od tego zdarzenia uruchomiłem jak codzień regdoctora widać ekran ładowania wszystko ładnie a tu nagle wyskakuje instalator windows i zaczyna się instalacia pc suite dochodzi do pewnego momentu i wraca spowrotem czasami pyta o ścieżkę dostępu. 

dobra ten jeden program bym przebolał ale to się rozszerza Czasami ten instalator wyskakuje przy uruchamianiu innych programów 

próbowałem wyczyścić rejestr różnymi programami ale to nic nie daje instalowałem jeszcze raz pcsuite i odinstalowałem ale problem jest ten sam przeinstalowałem nawet instalatora windows i dalej nic jeśli ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobić będę bardzo wdzięczny 

Odpowiedzi: 1

Sprawdź czy w folderze Installer ( jest domyślnie ukryty w katalogu systemowym ) nie ma pliku msi od tego progrmau - jeżlei jest to go usuń.
Sprawdzać mozesz ręcznie lub przy użyciu Windows Installer Clean Up - do znalezienia w sieci - listuje wszystkie programy , których instalatory są w w/w folderze.
Rebe
Dodano
15.10.2006 14:51:33
  • fredka 15.10.2006 15:37:32

wielkie dzięki Rebe jak narazie wszystko chodzi normalnie<br />

fredka
Dodano:
15.10.2006 14:43:39
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1