Zamiast uruchamiać – wycina :|

Witam! Od niedawna mam pewien przypadek w XP SP2. Gdy klikam dwarazy na jakis skrot, skrot sie wycina, prawym przyciskiem i otworz to samo tylko normalne aplikacje uchuchamia bez zarzutow. Gdzie to mozna naprawic, w jakim dziale systemu? Prosze o pomoc

Odpowiedzi: 3

Obawiam sie ze to nic nie da. Mam podobny problem – reinstalowalem sterowniki kilka razy i nie przynioslo to zadnego efektu (sciagnalem nawet te pisane specjalnie pod SP2 i nic). Myszka dziala za szybko – klikne na obiekt by go zaznaczyc a ten juz jest uruchomiony, gdy mam kilka okien otwartych wystarczy ze klikne na jeden X w prawym gornym oknie a zamyka sie kilka okien na raz a nie to co jest na wierzchu, gdy kline na START to menu jest blyskawicznie rozwijane i zwijane, gdy ustawie kursur w srodku slowa jest ono od razu zaznaczane [szybkosci podwojnego klikniecia jest calkowicie zminimalizowana). System zaczyna szalec. Outlook nie chce przelaczac tozsamosci ... Nie chce sie rowniez zaintstalowac kontroler USB (Abit AN7). Jednym slowem SP2 to porazka. Odinstalowalem SP2 a problem wciaz nie ustapil. Zna ktos wyjscie z tej sytuacji oprocz formatu?
sky
Dodano
29.04.2005 00:51:59
usuń sterowniki i zainstaluj nowe ponownie.
Mateuszpi
Dodano
29.04.2005 00:25:45
Niech zgadne ... Masz myszke A4Tech ?
sky
Dodano
29.04.2005 00:24:11
Domeq
Dodano:
28.04.2005 18:49:28
Komentarzy:
3