Zamiana z pps na video

Mam plik który otwieram za pomocą PowerPointa ale chciałbym go przerobić na video źeby ogladać go na komputerach które nie mają PowerPointa. Jak to zrobić???
Od razu mówie źe przeglądarka PowerPointViever nie wyświetla tego pliku:–( Dla chętnych mogę przesłać ten plik na maila–warto zobaczyć. Jest to filmik o nauce jazdy (animowany z dwoma kropkami – zielona (YES) i czerwona (NO) gdzie pokazuje się jak naleźy zachowywać się na drodze–pół źartem, pół serio. Jeźeli ma ktoś taki w formacie video to prosiłbym o przesłanie na hinczu@wp.pl.

Dziękuje i pozdrawiam:–)

Odpowiedzi: 4

Hinczu:
To jest plik wykonywalny czyli nie moźna go edytować:–(A na googlach juź szukałem:–(i pusto:–(

Moźna edytować taki plik. Otwórz powerpointa i wskaź mu plik który ma być uruchomiony. Przerwij prezentację Esc.
Bez trudu plik moźna znaleźć w internecie. Nazywa się yes_or_no.swf
Pozdrawiam
Trebor
Dodano
30.07.2005 15:36:56
Hinczu:
To jest plik wykonywalny czyli nie moźna go edytować:–(A na googlach juź szukałem:–(i pusto:–(

Raz juź pisałem o swej złotej myśli :) A mianowicie spróbuj programem Fraps (czy innym podobnym) nagrać tą prezentację i zapisać jako avi.
maq123
Dodano
29.07.2005 16:12:08
Hinczu
Dodano
29.07.2005 00:05:25
Chcesz źeby sie tylko wyświetlał, bez moźliwości klikania na opcje ?
W google wpisz: pps to avi.
Anonymous
Dodano
28.07.2005 20:14:20
Hinczu
Dodano:
28.07.2005 20:10:08
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1