Zakup... ale czy dobry !?
niedawno kupiłem sobie płytę główną MSI 875P Neo Procka Pentium 4 3 GHZ i Radeona 9800 Se (zdomodowany do Pro/Xt) ... wszystko wyniosło mnie ok. 1750 zł ... czy to był dobry zakup ??
nie pisze tego postu zeby pokazać co mam w obudowie ... tylko poprostu chce wiedziec czy dobrego dokonałem wyboru !!
nie pisze tego postu zeby pokazać co mam w obudowie ... tylko poprostu chce wiedziec czy dobrego dokonałem wyboru !!
Odpowiedzi: 17
łups ... nie no to ja sorry bo akurat tego to ja nie zauwazyłem, tego tzn mojej pomyłki !!
nie czepiam sie... tylko zawsze bylem swiecie przekonany ze karty graficzne maja 256MB a nie 258MB... chodzi mi o te dwa dodatko megabajty w twym opisie. nie musisz sie od razu pieklic :wink:
FlaQs ... idz do sklepu i sobie zobacz a nie czepiasz sie i nie masz racji !!
letki OT
znaczy masz jakis Unique Model :wink:pIEKAr w opisie:
Radeon 9800 258 MB
Czyli sprzedaj tego porcka co masz i plytke glowna i kup antka 64 tak 3000+ i jakas dobra plytke glowna :wink:
DOBRANOC
DOBRANOC
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10727
a to link do mojego procka
a to link do mojego procka
No wiec tutaj masz link do takiego antisia http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10454
A co do tego Pentiuma to juz nie wiem bo niestety nieznam sie i niewiem jak go tam rozpoznac po Twojm opisie :wink:
A co do tego Pentiuma to juz nie wiem bo niestety nieznam sie i niewiem jak go tam rozpoznac po Twojm opisie :wink:
na szczęscie dla mnie ... nie nabijam sie ... ! :)) naprawde zmodowałem ją do wersji Pro/Xt ... ! :))
aha no i co do tego procka mojego ... on duzo jest gorszy od tego Atlona ?? dokładnie moj procek to Pentium 4 3.0 Ghz technologia Presscot 1 Mb Cache tam cos jeszcze jest ale nie pamietam :))
aha no i co do tego procka mojego ... on duzo jest gorszy od tego Atlona ?? dokładnie moj procek to Pentium 4 3.0 Ghz technologia Presscot 1 Mb Cache tam cos jeszcze jest ale nie pamietam :))
No i nawet jak by byl pod XP to gry i tak beda lepiej dzialac bo proc jest szybki. A i taki komp z antkiem 64 dluzej pociagnie bez modernizacji niz taki zwyczajny komp z Bartusiem :roll: Chyba sie karzdy zemna zgodzi :?: :wink:
oki, ale to jeszcze troche!!!!
mefisto_k:
athlona 64 pod xp'ka?? Chyba was troche pogieło!!!! To tylko stracona kasa!!! Bo i tak to będzie troche wolnije chodzić, bo musi dane przetwarzać jeszcze z 64 na 32 bity!!!!!!!! Bartonek i tyle, Karta najgorsza jaka moze być juź lepiej Xt lub pro moghłeś wziąc sobie mogłeś!!!
Ech, zastanów się 10 razy zanim coś napiszesz. Powiadasz, źe Athlon XP jest szybszy od Athlona 64 o tej samej prędkości :roll: Karta najgorsza?? Jeźeli udało się ją zmodowac do wersji XT tzn źe za bardzo małą cenę mamy wysoką wydajność
PS
Ale wydaje mi się coś, źe się nabijasz :lol:
mistrzu niedługo wychodzi Windows 64 bitowy .I w tedy ten proc bedzie wymiatał :twisted:
athlona 64 pod xp'ka?? Chyba was troche pogieło!!!! To tylko stracona kasa!!! Bo i tak to będzie troche wolnije chodzić, bo musi dane przetwarzać jeszcze z 64 na 32 bity!!!!!!!! Bartonek i tyle, Karta najgorsza jaka moze być juź lepiej Xt lub pro moghłeś wziąc sobie mogłeś!!!
a jak to z tym modowaniem jest ?? dobrze ci chodzi ta karta i jakie opinie o tym zabiegu :>
No faktycznie lepiej by bylo kupic antka 64 3000+ na dluzej by wystarczyl ale chyba by wiecej to wszystko wynioslo
Ale mogłes pomyślec o Athlonie 64 3000+.
mam identyczny sprzet ja ty tylko za ja odrazu kupiłem 9800 pro mysle ze to dobry wybór.Acha tylko ze ja mam plytke główną Socket 478 Gigabyte ga–8ipe1000–pro–g(865 SATA DualDDr)
Strona 1 / 1