Zakładka kompatybilności
Mam mały problem (nie wiem czy to powinno w tym dziale, jeźeli nie to przepraszam), mianowicie potrzebuje zmienić tryb zgodności w xp na win98/2000 jednak nie mam zakłądki kompatybilność we właściwościach pliku. Czy ktoś moźe wie czym jest to spowodowane i jak pozbyć się tego problemu?? :D
Odpowiedzi: 2
No okej :D Moźe zwie się zgodność, ale w związku z tym, źe jej nie posiadam troche ją przeinaczyłem :D I wiem, źe działa to tylko na wykonywalnych plikach i tylko takich które są na dysku twardym. Jednak pomimo spełnienia tych wymagań mam dostęp tylko do zakładek 'ogólne', 'podsumowanie' i jedyne co moge zrobić to zmieniać atrybuty :D Na jakiejś grupie dyskusyjnej znalazłem ludzi o podobnym problemie (tylko oni korzystali z sp1 a ja mam sp2) ale tam teź nikt nie był w stanie pomóc nam biednym poszukiwaczom zaginionej zakładki :D
Zalezy na jakim pliku, ta opcja z tego co sie orientuje jest tylko na plikach wykonywalnych, exe, bat itp. PPM na plik > Własćiwości i zakładka zwie sie ZGODNOŚĆ, a nie kompatybilność :wink:
Strona 1 / 1