Zakładam forum :] Co, jak i gdzie?

Siemanko

Chciałbym załoźyć forum ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać :P
Dysponuje moźe ktoś jakimiś adresami gdzie załoźyć forum?
Posiada ktoś jakieś poradniki/opisy?
Najlepiej źeby było PL ale jak nie ma to będę sobie musiał poradzicić po innemu :P
Forum miałoby być tylko na kilka osób o konkretnym temacie, więc miejsca aź tak duźó nie potrzeba ;)

Dzięki z góry za wszelaką pomoc ;)
Pozdrawiam ;)

Odpowiedzi: 7

http://www.cyberlord.at

do tego forum nie potrzebujesz ani php, mysql ani nawet wlasnej strony, jest rowniez dostepne po polsku. kolorystyke i layout mozna bardzo latwo wedlug swoich zyczen dopasowac.
wystarczy zarejestrowac sie na www.cyberlord.at, jesli ktos bedzie mial problemy (cyberlord jest po niemiecku) moze sie do mnie zglosic.
lili
Dodano
17.03.2005 01:05:40
http://www.cyberlord.at

do tego forum nie potrzebujesz ani php, mysql ani nawet wlasnej strony, jest rowniez dostepne po polsku. kolorystyke i layout mozna bardzo latwo wedlug swoich zyczen dopasowac.
wystarczy zarejestrowac sie na www.cyberlord.at, jesli ktos bedzie mial problemy (cyberlord jest po niemiecku) moze sie do mnie zglosic.
lili
Dodano
17.03.2005 01:05:40
Ściągnij najnowszą wersję phpBB – www.phpbb.pl oraz musisz załoźyć konto na darmowym serwerze z PHP i MySQL. Moźe być płatny. Darmowe są na www.tripod.lycos.co.uk .
dymeq
Dodano
26.02.2005 14:40:11
Mrówek:
mmdsoft:
znajdz sobie darmowy serwer z php i mysql

Licos... innego konta z takimi moźliwościami nie znam ;)

np:

www.lycos.co.uk
www.freeserverhost.com
gieras
Dodano
24.02.2005 19:44:36
mmdsoft:

Licos... innego konta z takimi moźliwościami nie znam ;)
Mrówek
Dodano
24.02.2005 18:16:17
i zaloz phpbb (chyba najlepszy), adres masz wyźej
ale uwaga phpbb potrzebuje 15MB miejsca na dysku,
a jak na kilka osób to na onecie na darmowym koncie masz księge gości – moźe wystarczy , nie jest to najlepsze rozwiązanie, ale chyba najprostsze.
mmdsoft
Dodano
24.02.2005 15:27:44
www.phpbb.pl
www.przemo.org
gieras
Dodano
20.02.2005 18:09:47
ziggurad
Dodano:
20.02.2005 17:33:24
Komentarzy: