Zajęta przestrzeń
Witam
Mam dwa pytania:
1. Mam dysk podzielony na 3 partycje: C (100GB), D (60GB), K 30GB). Na D znajduje się jedynie windows, documents &settings i program files. Odziwo te 3 pliki plus wszystki ukryte zajmują prawie 60GB. Czy ta komplikacja zależy od partycji na której zainstalowany jest window???Wcześniej miałem go na C i było wporzo po reinstalce wrzuciłem go na D i zajmuje ponad 55 GB.
2. Jeżeli nie da się nic zrobić odnośnie pytania pierwszego to czy da się zrobić tak że najważniejsze dane (głównieflmy, gry i muzykę) wrzuce na partycję K i przeinstaluje windows na partycję C to czy nie stracętych wszystkich danych na K?? Konieczne jest przy reinstalacji formatowanie wszystkich partycji??
Z góry dzięki
Mam dwa pytania:
1. Mam dysk podzielony na 3 partycje: C (100GB), D (60GB), K 30GB). Na D znajduje się jedynie windows, documents &settings i program files. Odziwo te 3 pliki plus wszystki ukryte zajmują prawie 60GB. Czy ta komplikacja zależy od partycji na której zainstalowany jest window???Wcześniej miałem go na C i było wporzo po reinstalce wrzuciłem go na D i zajmuje ponad 55 GB.
2. Jeżel
Z góry dzięki
Odpowiedzi: 1
O odchudzaniu Windows i znikającaj przestrzeni nie raz już pisaliśmy ...tak więc owocnych poszukiwań w archiwum.
Konieczne jest przy reinstalacji formatowanie wszystkich partycji??
Nie.
Strona 1 / 1