zagubione GB, jaki program moze pomoc??
Mam 2 hdd 80 i 40 GB. Na dysku 80GB mam wszystkich danych ponad 50GB a wolnego jest zaledwie 6GB. Co sie stalo z ponad 20GB?? Czy jakis program moze zregenerowac dysk bez formatowania aby wrocily brakujace GB ??
Odpowiedzi: 12
Gusioowi się nie chciało ,ale mnie owszem.
TailGunneR – udowodniłeś w swoich postach w tym temacie napisanych wyłacznie to, źe jesteś leniem, uwaźasz się za osobę , która i tak wie lepiej oraz w końcu, źe zasady panujące na forum masz w dupie.
Pozwol więc, źe my ownieź Twoje problemy(?) potraktujemy w sposób podobny bowiem jesteśmy leniami, którym pisać tego samego raz kolejny się nie chce, lepiej wiemy jakie są przyczyny tego ,ze Tobie miejsce na dysku "ginie" .
Zaś co do "mania" w dupie – źeby katalog był pełny – to zapewniam Cię, źe albo się do norm dostosujesz, albo z forum korzystać biernie tylko będziesz.
TailGunneR – udowodniłeś w swoich postach w tym temacie napisanych wyłacznie to, źe jesteś leniem, uwaźasz się za osobę , która i tak wie lepiej oraz w końcu, źe zasady panujące na forum masz w dupie.
Pozwol więc, źe my ownieź Twoje problemy(?) potraktujemy w sposób podobny bowiem jesteśmy leniami, którym pisać tego samego raz kolejny się nie chce, lepiej wiemy jakie są przyczyny tego ,ze Tobie miejsce na dysku "ginie" .
Zaś co do "mania" w dupie – źeby katalog był pełny – to zapewniam Cię, źe albo się do norm dostosujesz, albo z forum korzystać biernie tylko będziesz.
noooooooooo lol
TailGunneR:
dobra pomecze sie jeszcze w wolnej chwili :P aha, slyszalem ze a–gangi szybko sie łamia przy glowce :wink:
Słyszałeś o takim tworze jak PW ?
dobra pomecze sie jeszcze w wolnej chwili :P aha, slyszalem ze a–gangi szybko sie łamia przy glowce :wink:
pliki protected to juz dawno wywalilem i nic to nie daje :/ hibernacja jest wylaczona. a pzrywracania nie probowlem ale watpie zeby to przez to niknelo ponad 20gb...
A chociaź zastosowałeś te porady z FAQ ?
Zajrzałeś do system volume information, sprawdziłes czy masz włączoną hibernację, masz nortona ?
Zajrzałeś do system volume information, sprawdziłes czy masz włączoną hibernację, masz nortona ?
moze powiem tak: w Przyklejonym FAQ –znikanie wolnego miejsca... jest tylko jak "cos" zaczyna zajmowac miejsce. a u mnie zajmuje tyle ile trzeba a wolnego nie ma tyle ile tzreba –wiec ktory temat do tego pasi????? jak dokladnie wiesz to daj linka :P
TailGunneR:
ale nie chce mi sie wszystkich stron pzregladac. nie wiem dokladnie ktory temat dotyczy tego problemu.
Człowieku masz 4 tematy przyklejone w tym dziale. Jeden mój o boot.ini, więc odpada, kolejny jest 16 bitowy podsystem windows / autoexec.nt / błąd instalacji teź odpada. Zostają 2 wiec rusz pupe i przejrzyj je.
ale nie chce mi sie wszystkich stron pzregladac. nie wiem dokladnie ktory temat dotyczy tego problemu.
TailGunneR:
nie patrzylem nie chcialo mi sie :P
A chciało Ci sie pisać nowego posta ?
Żeby nie wczorajsze PW od kogoś to bym napisał bardziej dosadnie.
nie patrzylem nie chcialo mi sie :P
Patrzyłeś do przyklejonego FAQ ??
Strona 1 / 1