Żaden system rodziny microsoft nie ładuję się

Witam. Nie wiem czy to dobre miejsce, gdzie piszę, ale nie za bardzo wiem gdzie mam to pisać, ponieważ problem jest powiązany z Ubuntu i Windows-em. Otóż: Miałem system Windows XP Black Edition v8.1 który strasznie mulił w komputerze. Dziś postanowiłem zainstalować czysty system XP Home Edition ale tu jest problem: Mam kilka systemów rodziny Microsoft: XP, Vista, Seven. Przy pierwszej instalacji do momentu restartu wszystko się instaluje ok niestety, po restarcie miga kursor w lewym górnym rogu cały czas akut=rat dziś przysnąłem i około 6 godzin cały czas migał. Postanowiłem więc zainstalować Ubuntu i tu patrz działa nie wiadomo czemu czy ma ktoś jakiś pomysł co mogę z tym zrobić żeby chociaż zainstalować winde na innej partycji bo mam je 2 i niestety działa mi na komputerze tylko ubuntu a jest dla mnie konieczne posiadanie windowsa ponieważ używam aplikajci związanych z księgowością które nie działają poprawnie nawet przez wine. Proszę o pomoc Dysk 320 GB Hitachi, 2 partycje 100 GB i 220 GB, na 100 mam obecnie Ubuntu

Odpowiedzi: 1

[quote=paw162]Miałem system Windows XP Black Edition v8.1 który strasznie mulił w komputerze. Dziś postanowiłem zainstalować czysty system XP Home Edition ale tu jest problem: Mam kilka systemów rodziny Microsoft: XP, Vista, Seven. [/quote]Mam panaceum na wszystkie twoje dolegliwości. :lol: Nazywa się to: [url=http://forum.centrumxp.pl/default.aspx?g=posts&t=115496][u]Regulamin[/u][/url]. Zarejestrowałeś się, ale nie pofatygowałeś nawet, żeby choć pobieżnie go przeczytać. Dwa dni wakacji po pierwszym poście. Gratuluję skuteczności.[quote]Jeżeli masz problem z nielegalnie zdobytą grą/programem nie staraj się uzyskać pomocy na forum. Nie popieramy piractwa, kierujemy się zasadą „ Ukradłeś, martw się sam”[/quote]Zamykam.
XanTyp
Dodano
17.02.2010 00:12:40
paw162
Dodano:
16.02.2010 21:56:20
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1