zadanie z fizy
mam napisać z fizyki
prosiłbym o link gdzie jest zamieszczona taka historia.
Napisz historyjkę, która mogłaby się zdarzyć w świecie pozbawiony tarcia
prosiłbym o link gdzie jest zamieszczona taka historia.
Odpowiedzi: 12
gusioo:rytur:na hisoryjkę mam całą kartkę a nie linikę.
To zabierz dupe ze stołka i zamista czekać na gotowe rusz trochę głową.
Uruchom wyobraźnie i napisz co by było gdyby nie było tarcia.
Czy to takie trudne ?
Nie, tylko leniem jesteś i szukasz jelenia, który za Ciebie odwali czarną robotę bo Ty wolisz sie wyluzować.
Ot – skutki bezstresowego wychowania.
POPIERAM!!!
czy tak trudno jest sobie wyobrazic ze jezeli sie rozpedzisz to sie nie zatrzymasz dopuki na cos nie wpadniesz??!!
Ale to była szkoła specjalna w której chorzy równieź są nauczyciele czy jak?
Smiej się damiancore, jakiś czas temu jeden ze znajomych opowiadał jak to w szkole na plastyce malowali zimowy krajobraz. Jako, źe specjalnego talentu nie miał i przy tym leń był niemiłosierny całą lecję na tyłku siedział i nic nie robił.
Kiedy przyszło do oddawania prac podeszedł do nauczycielki, oddał kartkę i wyjachał z takim tekstem – cytat niedosłowny: "Obrazek przedstawia zamieć śnieźną"
Zgadnij co dostał? Odpowiadam: 6.
Głupi to zawsze ma szczęście, pozdrawiam panią od plastyki :mrgreen:
Kiedy przyszło do oddawania prac podeszedł do nauczycielki, oddał kartkę i wyjachał z takim tekstem – cytat niedosłowny: "Obrazek przedstawia zamieć śnieźną"
Zgadnij co dostał? Odpowiadam: 6.
Głupi to zawsze ma szczęście, pozdrawiam panią od plastyki :mrgreen:
Tak.Nauczyciel specjalnie kazał coś takiego napisać źeby uczniowie pisali głupoty.Chce sprawdzić kto wpadnie na to źe to niemoźliwe :D
Proste – oddaj pustą kartke i powiedz, źe w swiecie bez tarcia pisać sie nie da. :D
przede wszystkim w takim świecie musiały by źyć jednokomórkowe bloby. bloby te...hm. nie mam pojęcia jak by się poruszały. i co by robiły. mogłby by egzystować i wegetować w czasoprzestrzeni. nieruchomo.
Chodzi Ci o link?Jeśli tu nikt nic nie wymyśli to tymbardziej linka nie znajdziesz :|rytur:To raczej niemoźliwe.Wszędzie jest tarcie.Mogę się mylić , wiec nie komentujcie
dizong widać źe nie przeczytałeś treści zadania
leniem jesteś
tak jestem leniem i nic nie umiem
Czy to takie trudne ? Nie
panie mądry napisz swoją historyjkę o świecie bez tarcia b oja nie potrafie!!!
rytur:na hisoryjkę mam całą kartkę a nie linikę.
To zabierz dupe ze stołka i zamista czekać na gotowe rusz trochę głową.
Uruchom wyobraźnie i napisz co by było gdyby nie było tarcia.
Czy to takie trudne ?
Nie, tylko leniem jesteś i szukasz jelenia, który za Ciebie odwali czarną robotę bo Ty wolisz sie wyluzować.
Ot – skutki bezstresowego wychowania.
To raczej niemoźliwe.Wszędzie jest tarcie.Mogę się mylić , wiec nie komentujcie
dizong widać źe nie przeczytałeś treści zadania, a co do gusioo
Sex z prostytutką.
na hisoryjkę mam całą kartkę a nie linikę.
To raczej niemoźliwe.Wszędzie jest tarcie.Mogę się mylić , wiec nie komentujcie :wink:
rytur:Napisz historyjkę, która mogłaby się zdarzyć w świecie pozbawiony tarcia
Sex z prostytutką.
Strona 1 / 1