Zacinanie sie kompa...

Kiedy wlanczam jakakolwiek gre caly komp mi sie scina, nie mozna nic zrobic ratuje tylko reset kompa. Zrobilem format nadal to samo ;/ Pomocy... Z gory dziekuje

Odpowiedzi: 8

No i jesli moge sie dowiedziec, to jaki komunikat sie wyswietla.:mryellow:
Linuxer1000500100900
Dodano
19.05.2008 18:56:05
Mam rowiazanie.:mryellow: Jesli komputer ma sie nie zawieszac, to go nie wlaczaj (jak by co to ja sam na to nie wpadlem). Jesli umiesz, podaj nastepujace dane, abym [b]mogl[/b] ci pomoc: a) ilosc pamieci RAM, szybkosc procesora, pojemnosc dysku twardego (jak i rowniez ile jest zajete, a ile wolne. b) zainstalowany system operacyjny, czy zainstalowales najnowsze poprawki (aktualizacje systemu Windows). c) posiadane programy antywirusowe (do usuniecia wirusow), antyspywareowe (do usuniecia szpiegow) Jesli nie wiesz jak to sprawdzic to wyslij mi wiadomosc (przycisk PM, kolo mojego postu).
Linuxer1000500100900
Dodano
19.05.2008 18:54:47
Napisze raz :mryellow: jak coś ominiesz to prośba do innych o nieodpowiadanie Ci :) Podaj dokładną i szczegółową konfiguracje komputera, wersje systemu operacyjnego i czy jest aktualny, od kiedy występuje problem, czy system jest wolny od złośliwego oprogramowania (załóżmy że jest)? Czy gry windowsowe też się wieszaja? Czy próbowałeś już [url]http://www.google.pl/search?hl=pl&q=komputer+sie+wiesza&lr=[/url] ?? Ale jak ten komputer już staje to posunąć go nie możesz? Rozwiązanie: Odsuń komputer jak najdalej od lodówki.
Small Mike
Dodano
19.05.2008 16:54:38
Odpowiem w Twoim stylu, choć - po prawdzie - zdecydowanie bardziej konkretnie: Masz opisać... komputer ( składa się on, jako mająca działać całość z elementów sprzętowych i programowych ). PS. Sugestia z PS w poprzednim poscie dotycząca "zwiedzania" jednego z działów forum pozostaje aktualna.
Rebe
Dodano
19.05.2008 16:34:43
Nie rozumiem zabardzo co mam opisac wiecej, komputer poprostu sie wiesza, wszystko staje, nie mozna ruszac myszka. Co wiecej mam opisac?
szynaksg
Dodano
19.05.2008 16:26:31
Ja chcę Ci pomóc - idź do serwisu i tam możesz. po uważaniu, traktować własne kłopoty ( płacisz i wymagasz ). Tu - nie o to forum, ale o każde chodzi - są zasady proste: Prosisz o pomoc to wysil tę swoją szarą komórkę i przedstaw opis problemu tak by mógł on służyć za podstawę rozważań o przyczynch niedomagań. Bez tego to ... radź sobie sam. Gdyby rada z serwisem nie bła przez Ciebie uznana za pomocną to mam inną: [b]Nie włączaj gier.[/b] PS. Zamiast rozważać czy i jak mi dosrać radzę przejrzeć dział "Portal CentrumXP.pl" - tam jest dla takich, jak Ty, geniuszy porada dotycząca wymagań im stawianych.
Rebe
Dodano
19.05.2008 16:18:28
Jesli nie chceszpomoc to po co komentujesz? :)
szynaksg
Dodano
19.05.2008 16:03:53
I fajnie. Zero danych, zero wyników. Z dołu proszę
XanTyp
Dodano
19.05.2008 14:55:49
szynaksg
Dodano:
19.05.2008 00:48:04
Komentarzy:
8