zacina sie i rusza dalej XPsp2 –– chwilowa zwiecha. co robć
:oops: :oops: :oops: Helo.. mam problem jakiego jeszcze wczesniej nie mialem .. Zrobilem ostatnio formata.. zainstalowalem windowsxp z sp2 z cd .. tak jak zawsze .. programy tez te same co zawsze .. i dopiero po wlaczeniu filmu czy zorientowalem sie ze sie winda .. zwiesza na chwilke i idzie dalej .. tak samo na filmach czy innych programach .. !!nawet teraz jak pisze to staje na chwilke system!! po czy rusza ponownie bez zadnych problemow .. z grami tez jest ok.. nie ma zadnych bledoe np fifa.exe blad aplikacji..
nie wiem co zrobic ..zrobilem jeszcze raz formata .. i to samo a programy antyvirusowe mam ok .. sprawdzone .. nic mi nie siedxzi w systemie ..
wiecie moze co mi sie stalo lub co mam zrobic??? help????
nie wiem co zrobic ..zrobilem jeszcze raz formata .. i to samo a programy antyvirusowe mam ok .. sprawdzone .. nic mi nie siedxzi w systemie ..
wiecie moze co mi sie stalo lub co mam zrobic??? help????
Odpowiedzi: 3
:oops: temperatura jest ok .. tak jak zawsze .. pozatym komp mi staje beba od poczatku jak go wlazce .. a wtedy nie jest nagrzany .. a co do drugiej odpowiedzi .. to nic nie znalazlem w dziale FAQ o DMA . ale znalazlem gdzie indziej i tam pisze tylko ze to pomaga w odczycie filmow z cd .. a mi nie chodzi o filmy tylko o calego kompa .. non stop sie ryje
Udaj sie do [FAQ] i poczytaj o trybie DMA i sposobie jego (ewentualnej) aktywacji.
hmmm dziwna sprawa , ja mysle ale nie jestem pewien ze skoro masz nowo zainstalowaną winde to przyczyna bedzie gdzieś indziej.. A sprawdzałeł temperature na procku ? Ja teź mam athlona 2,2+ i teź kiedyś miałem podobne zawiasy i okazało się źe chłodzenie było za słabe i po prostu procek sie przegrzewał..
Strona 1 / 1