Zablokowana karta sim :(

Problem przedstawia sie tak :
Dałem do zabawy moją komórke mojemu małemu kuzynowi...i on potrafił ją wyłączyć..i wpisywał mi kod pin..az teledon został zablokowany...Teraz gdy włączam ukazuje sie napis Zablokowano Kartę SIM . Czy mozna ją jakoś odblokować? Czy moge gdzieś zadzwonić i podać im mój PUK w celu odblokowania? Bardzo zalezy mi na moim numerze..a dodatkowo na karcie zostało mi 50zł...
PS. Sieć Heyah telefon motorola e365

Odpowiedzi: 7

Lipton:
Jeszcze tylko jedno pytanie w tym temacie.
Jak karta SIM zostanie wyłączona ... to juz nie da sie jej włączyć?

Da się
Seeker
Dodano
15.11.2004 13:06:06
Jeszcze tylko jedno pytanie w tym temacie.
Jak karta SIM zostanie wyłączona ... to juz nie da sie jej włączyć?
Lipton
Dodano
15.11.2004 12:35:14
Lipton:
...PS.Masz dobrą pamięć co do tej kradzieźy..
nie ja tylko w archiwum szukałem ;)
bluzgmaster
Dodano
15.11.2004 08:31:45
W instrukcji pisze mi ze PIN musi być błędnie wprowadzony 3 razy , wtedy pisze ze Zablokowano Kartę SIM , a gdy dodatkowo wprowadzi sie 10 razy zły PUK karta SIM zostaje trwale wyłączona , mi pisze to pierwsze czyli jest ratunek . W instrukcji mam napisane ze aby odblokowac karte SIM nalezy nacisnąć przycisk Odblokuj..tylko ze go nie ma! to znaczy jest na klawiaturze ale nie działa...moge wpisywac numery telefonów ale tylko awaryjnych...co teraz ?

PS.Masz dobrą pamięć co do tej kradzieźy

UpDAte :D:D:D
Bobi_robert Dziękuje!!! Wstawiłes swoją wypowiedź gdy ja pisałem następną . Uratowałeś mi źycie :]

Ukey myliłeś się ...
Lipton
Dodano
14.11.2004 20:58:12
Bodajze
**05*PUK*nowy PIN*nowy PIN# i klawisz zatwierdzajacy
Bobi
Dodano
14.11.2004 20:57:54
Lipton:
Problem przedstawia sie tak :
Dałem do zabawy moją komórke mojemu małemu kuzynowi...i on potrafił ją wyłączyć..i wpisywał mi kod pin..az teledon został zablokowany...Teraz gdy włączam ukazuje sie napis Zablokowano Kartę SIM . Czy mozna ją jakoś odblokować? Czy moge gdzieś zadzwonić i podać im mój PUK w celu odblokowania? Bardzo zalezy mi na moim numerze..a dodatkowo na karcie zostało mi 50zł...
PS. Sieć Heyah telefon motorola e365

Bez obrazy ale za glupote sie placi :( Sam tak mialem wiem ze mozna jakos to zdjac ale chyba potrzebny jest kabel serwisowy i jakis porgram Vkaly chyba to byl albo cos takiego POWODZENIA
Ukey
Dodano
14.11.2004 20:50:35
najpierw ci ukradli teraz to? ;) a tak powaźnie to nie mam pojęcia poszukam jeszcze i jak coś znajde to dodam
bluzgmaster
Dodano
14.11.2004 20:42:09
Lipton
Dodano:
14.11.2004 20:39:00
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1