za pobraniem dluzej niz normalnie ? O_o
zamowilem na allegro telefon, gosciu niby wyslal chyba w srode, taki byl stepel nadania, list priorytetowy z kablem usb ktorego widocznie zapomnial dolaczyc wyslal tego samego dnia albo chwile pozniej , a paczka za pobraniem priorytetowa jeszcze nie O_o , pewnie bedzie jutro , ale dlaczego paczka dluzej niz list ? :|
Odpowiedzi: 7
pocztexem czyli paczka piorytetową idzie w dwa dni robocze i przychodzi koles z paczka o 15–16. Jesli chodzi o zwykła paczkę, to dam wam odpowiedz niedlugo bo na cooling.pl zamówiłem parę rzeczy źeby przysłali mi zwykła paczką.
Polecam obczaic skrzyneczke czy niema tego no ...... no takiego pierku gdzie jest napisane ze paczka do obioru gdzies tam ...... Umnie z procesorem tak bylo :P
u mnie roznie jezdza raz o 14 raz o 17 , mieszkam tez na takim malym osiedlu , bo wsia to raczej nie jest O_o bo ulica po 2 stronie to juz olsztyn (lol) moze dzisiaj dojdzie ta paczka , a raczej nie moze tylko musi bo jutro wyjezdzam i potrzebuje telefonu :!:
gieras:to sie usmialem :?klonpiotr:bo zapewne listonosz się zachlał.
paczki to chyba muszą się nazbierać cały samochód ,zeby nie amrnowali paliwa czy coś.
U nas z reguly jest tak, ze paczki nosza wieczorem, listonoszka nosi tylko polecone.
u nas poczta robi do 15.00. poźniej moźna sobie ze skrzynką pogadać.a listonoszka jeździ rowerem to paczki rzadko bierze.mieszkam na wsi,a tu się więcej pije :o
ale to priorytet...
to sie usmialem :?klonpiotr:bo zapewne listonosz się zachlał.
paczki to chyba muszą się nazbierać cały samochód ,zeby nie amrnowali paliwa czy coś.
U nas z reguly jest tak, ze paczki nosza wieczorem, listonoszka nosi tylko polecone.
bo zapewne listonosz się zachlał.
Strona 1 / 1