Za mało miejsca! Jak zwolnić miejsce? XP nie pracuje!
Mam 2 partycje. C i D. Na c jest windows 98 a na D windows XP. Na xp przeznaczułem 3 gb miejsca. I wszystko było wporządku ale na samym początku (heh poeta ze mnie). Teraz ten śmietnikowy system zaśmiecił cały katalog główny windows i katalog system 32. Zajmuje teraz od cholery miejsca, xp juź się nie meiści na tej partycji wywala co chwile komunikaty. Ostatnio wyrzucił sam mój profil. Ja juź pousuwałem co mogłem, nawet wyłaczyłem przywracanie systemu i nic to nie dało. Pomóźcie co moge zrobić, co moge jeszzce wyrzuić. Moźe coś z folderu system32 a moźe co proszę o pomoc. Dlaczego i czym zaśmieca się windows o co w tym chodzi? Nie mówcie o Formacie – format nie wchodzi w grę.
Odpowiedzi: 4
Ha,ha,ha.Świetnie powiedziane :!:
Bardzo mi się ta odpowiedź podoba.
Pozdrawiam. :lol:
Bardzo mi się ta odpowiedź podoba.
Pozdrawiam. :lol:
Tez polecam partition magic 8.0 tylko on ma czasem "foha" :wink: i nie dziala pod xp.
A tak poza tym sprawdz w archiwum forum bo bylo o tym(o robieniu miejsca w katalogu windows) juz baaardzo duuuzo..nawet tak wielka dyskusja :D
"Szukajcie a znajdziecie...powiedzial Bóg i schował..."
pozdr
Kryzys
A tak poza tym sprawdz w archiwum forum bo bylo o tym(o robieniu miejsca w katalogu windows) juz baaardzo duuuzo..nawet tak wielka dyskusja :D
"Szukajcie a znajdziecie...powiedzial Bóg i schował..."
pozdr
Kryzys
Czy nie moźna tak:
Partition Magic 8 > dustrybuuj wolne miejsca na dyskach :?:
8)
Partition Magic 8 > dustrybuuj wolne miejsca na dyskach :?:
8)
Start–>Uruchom–> "sfc /cachesize=16" a potem "sfc /purgecache".
Wyczyść równieź folder TEMP w swoim profilu, wyłącz hibernacje i jeśli masz duzo ramu (512 lub więcej) wyłącz pamięć wirtualną.
Wyczyść równieź folder TEMP w swoim profilu, wyłącz hibernacje i jeśli masz duzo ramu (512 lub więcej) wyłącz pamięć wirtualną.
Strona 1 / 1