Z XP sie nie udało
Nareszcie udalo mi sie zarejestrowac!! Po kilku nie udanch próbach na XP , wskoczyłem na lina i poszło od kopa.
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów centrumXP.
Odpowiedzi: 19
milego pobytu
gieras:regulaminu tez nie czytacie :? a pisze wyraznie, aby edytowac posty kiedy chce sie cos dopisac 8)webster:gusioo:Witaj.
Moźe by tak jakiś przyklejony topic zrobić co by wszyscy się witali w jednym miejscu :mrgreen:
Hehe byłby to dobry pomysł ale zauwaź źe kaźdy nowy pisze powitanie od razu nie sprawdza wcześniej topiców... :lol: I tak by to nic nie dałpo ale pomysł super :wink:
NO wiesz jestem tu jakiś czas.Krótko ale jestem no i regulamin przeczytałem uwaźnie no ale taki nowy jeden czy drugi nawet po przeczytaniu regulaminu daje sobie spokuj z szukanie topiców szukaczem i wali bezmyślnie. :wink: Coś o tym wiem :D
EL NINO:Ale nie boj – nagroda juz ...dojrzewa na drzewach bananowych :mrgreen: .
Ale cuś te banany powolno jakoś dojrzewają i kiepsko forumowicze obdarzani nimi są ostatnio. Moźe by tak nowemu na zachęte :mrgreen:
Pieknie kurna :P . Jeden dzien na forum i juz nagrody sie zachciewa :wink: .xte:Moze czas pomyslec o jakis nagrodach
Ale nie boj – nagroda juz ...dojrzewa na drzewach bananowych :mrgreen: .
Ahoj nowemu forumowiczowi!
witamy
Nie spodziwałem sie takiego gorącego powitania:–)
Co do regulaminu to uwaźnie go przeczytałem.
Zwłaszcza >>kary<
Moze czas pomyslec o jakis nagrodach dla najbardziej aktywnych (przyczym "ilość" nie równa sie "jakosć")
I I
V V
postów postów
Co do regulaminu to uwaźnie go przeczytałem.
Zwłaszcza >>kary<
Moze czas pomyslec o jakis nagrodach dla najbardziej aktywnych (przyczym "ilość" nie równa sie "jakosć")
I I
V V
postów postów
regulaminu tez nie czytacie :? a pisze wyraznie, aby edytowac posty kiedy chce sie cos dopisac 8)webster:gusioo:Witaj.
Moźe by tak jakiś przyklejony topic zrobić co by wszyscy się witali w jednym miejscu :mrgreen:
Hehe byłby to dobry pomysł ale zauwaź źe kaźdy nowy pisze powitanie od razu nie sprawdza wcześniej topiców... :lol: I tak by to nic nie dałpo ale pomysł super :wink:
gusioo:Witaj.
Witam !!! :!: Po samym starcie widać źe ci zaleźy na pobycie tutaj. :idea:
no to bedzie taki zlot :lol: nowych forumowiczow :twisted: :wink:gusioo:Chyba miał na myśli jakiś zlot ;) :P
Chyba miał na myśli jakiś zlot ;) :P
gieras:tez tak mysle, walnac jakis topic powitalnia i jedziemy
Raczej witamy. :wink:
tez tak mysle, walnac jakis topic powitalnia i jedziemygusioo:Witaj.
Witaj.
nie bede orginalny....Witam :)
i ja witam :wink: :lol:
witam :wink:xte:Nareszcie udalo mi sie zarejestrowac!! Po kilku nie udanch próbach na XP , wskoczyłem na lina i poszło od kopa.
Siemanko, miłego pobytu :wink:
Strona 1 / 1