z ograniczonego na admin
czy istnieje mozliwosc w moencie bycia zalogowanym na koncie ograniczonym zmiany typu konta na admin
Odpowiedzi: 7
Nie ze "nie latwe". To jest niemozliwe. Koniec kropka.
stachowski:
poprostu nie chce aby moje dzieci pozmienialy sobie typy konta...
Jak bedą umiały zmienić typ konta z ograniczeniami na konato administartora, to tylko się cieszyć i być dumnym ze takie inteligentne.
Bo to jak juź Bobi napisał, nie łatwe o ile w ogóle moźliwe.
poprostu nie chce aby moje dzieci pozmienialy sobie typy konta...
Jeśli myślisz źe wiązałoby się to z modyfikacją jednej wartosci to się grubo mylisz. To bardziej złoźona sprawa.
Do tego dochodzą np. uprawneinia dla pewnych kluczy w rejestrze, do którego z kolei trzeba mieć dostęp, a o ile mi wiadomo na koncie ograniczonym go nie ma.
Zresztą od tego jest konto administracyjne, źeby za jego pomoca dawać i odbierać uprawnienia.
Do tego dochodzą np. uprawneinia dla pewnych kluczy w rejestrze, do którego z kolei trzeba mieć dostęp, a o ile mi wiadomo na koncie ograniczonym go nie ma.
Zresztą od tego jest konto administracyjne, źeby za jego pomoca dawać i odbierać uprawnienia.
wiem ze mozna tak zrobic... tylko trzeba sie znac na rejestrze
damiancore:
ale o co Ci dokładnie chodzi?
moźliwość:
a) szybkie przełączanie urzytkowników
b) Zmien swój typ konta na Admin... (panel sterowania ...)
Raczej chodziło o ty czy moźna bedąc zalogowanym na koncie z ograniczeniami, zmienić typ konta na administrator.
Jesli o to chodziło to nie, nie moźna tego zrobić. Własnie po to jest konto z ograniczeniami zeby nie moźna było "mieszać" w systemie.
ale o co Ci dokładnie chodzi?
moźliwość:
moźliwość:
Strona 1 / 1