Z kąd wasze ksywki
no to moźe zaczne ja:
damian –– imionko
core –– kiedys bawiłem sie dystrubiją FedoraCore, no i tak juź pozostało. :wink:
damian –– imionko
core –– kiedys bawiłem sie dystrubiją FedoraCore, no i tak juź pozostało. :wink:
Odpowiedzi: 6
kontynuujcie moze lepije tamten stary topic, zamiast pisac tu.
...a moje bo mam tylko dwie kalorie i jestem slodki :D :D :D :D ....
a tak na serio to kiedys jadlem po 3–4 paczki dziennie TicTac'ow i wpisujac sobie nick na gg lezaly przedemna w polowie puste TicTac'i no i stad sie to wzielo :D :D ale szczerze mowiac (piszac) ciekawi mnie pochodzenie nicku Rebe,a ze jestem leniwy i nie chce mi sie szukac poczekam az moze cos na ten temat napisze ;)
a tak na serio to kiedys jadlem po 3–4 paczki dziennie TicTac'ow i wpisujac sobie nick na gg lezaly przedemna w polowie puste TicTac'i no i stad sie to wzielo :D :D ale szczerze mowiac (piszac) ciekawi mnie pochodzenie nicku Rebe,a ze jestem leniwy i nie chce mi sie szukac poczekam az moze cos na ten temat napisze ;)
momo wszytsko...nie wiedzialem jaki wziąśc nick na czta...roizglądam sie po pokoju i zobaczyłem czystą płytę firmy akoss a ze oczywiscie zle przeczytalem to do nicku doszlo mi v i zamiast k zrobilo się c :):) no i wiekszosc myli mnie z dziewczyną :P :evil: :twisted:
damiancore:bleee ale to było prawie rok temu , kto by sie tam doszukał :wink:
Ja.
bleee ale to było prawie rok temu , kto by sie tam doszukał :wink:
damiancore:no to moźe zaczne ja:
damian –– imionko
Urzekła mnie Twoja historia.
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=27200
Strona 1 / 1