y....na....z :(

POMOCY Z TYM NIE SIE ZYC!!!Mianowicie uzywajac klawiatury...czesto robi sie tak, źe literka y zamienia sie na z....wciskam wtedy shift+enter lub wybieram jezyk klawiatury z paska ale...na dlugo to nie zostaje...wkoncu znowu sie to powtarza....gdy pisze prace i niekontroluje tego co wyswietla mi monitor to niezle potem sie mecze z formatowaniem tekstu...wiec jak moge na stale uzyc tej funkcji???aby literka y i z byla na :swoim przycisku na klawiaturze" :?: :?:

Odpowiedzi: 6

POMOCY Z TYM NIE SIE ZYC!!!Mianowicie uzywajac klawiatury...czesto robi sie tak, źe literka y zamienia sie na z....wciskam wtedy shift+enter lub wybieram jezyk klawiatury z paska ale...na dlugo to nie zostaje...wkoncu znowu sie to powtarza....gdy pisze prace i niekontroluje tego co wyswietla mi monitor to niezle potem sie mecze z formatowaniem tekstu...wiec jak moge na stale uzyc tej funkcji???aby literka y i z byla na :swoim przycisku na klawiaturze"

Prawym przyciskiem myszy na taki symbol PL trochę na lewo od zegara > Ustawienia > Ustawienia klawiszy > Zaznacz przełącz między językami > daj Zmień sekwencję klawiszy > Odznacz: Przełącz między językami i Przełącz układy klawiatury > OK > OK > Zastosuj > OK.
Jeśli nie pomoźe to usuń wszystkie języki oprócz Polski (programisty).
mattiz
Dodano
25.02.2005 13:57:00
kkaarrooll:
CO ZA GŁUPOTY :shock: MRÓWEK I EL COŚ PISZECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
wystarczy nacisnąć SHIFT+CTRL ( albo alt juz nie pamiętam ale raczej ctrl )
Raz – nie krzycz.
Dwa – brudzia tosmy chyba nie pili.
Trzy – czytaj posty na ktore odpowiadasz.
EL NINO
Dodano
24.02.2005 20:02:45
kkaarrooll:

A co ja mam zrobić jak mam ten skrót wyłączony ?
Moźe czytaj ze zrozuminiem i nie pisz bzdur (źeby nie napisać głupot)
Anonymous
Dodano
24.02.2005 18:10:43
kkaarrooll
Dodano
24.02.2005 18:07:06
serdel:
POMOCY Z TYM NIE SIE ZYC!!!Mianowicie uzywajac klawiatury...czesto robi sie tak, źe literka y zamienia sie na z....wciskam wtedy shift+enter lub wybieram jezyk klawiatury z paska ale...na dlugo to nie zostaje...wkoncu znowu sie to powtarza....gdy pisze prace i niekontroluje tego co wyswietla mi monitor to niezle potem sie mecze z formatowaniem tekstu...wiec jak moge na stale uzyc tej funkcji???aby literka y i z byla na :swoim przycisku na klawiaturze" :?: :?:

Albo standardowy jezyk maszynowy masz albo język niemiecki jako standardowy. Zrób tak, jak mówi EL NINO.
Mrówek
Dodano
23.02.2005 23:54:23
137 raz: usun wszystkie jezyki oprocz polskiego programisty.
EL NINO
Dodano
23.02.2005 23:41:18
serdel
Dodano:
23.02.2005 23:38:15
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1