Xp pro problem z netem
Witam all!! Mam problem mianowicie Notebook MAXDATA na windzie XP pro laptopik ma wbudowaną karte sieciową a win wykrywa mi po zainstalowaniu sterów 2 karty sieciowe to nic robie mostek i konfiguruje wprowadzam ip itp proxy ale internet nie działa otoczenie działa widze inych i moge kopjować pliki co z takim fantem zrobić ?
Odpowiedzi: 10
OK – nie ma sprawy. Tylko nastepnym razem sie popraw :wink: .
Sorka EL NINO chodziło mi o to ze normalnie widzi 2 karty a nie ze ma 2 karty wbudowane zle to ujołemEL NINO:
No to sie w koncu chlopie zastanow co piszesz, bo wczesniej pisales zupelnie cos innego:HoRuS:
No normalnie widows ma 2 karty :)HoRuS:
laptopik ma wbudowaną karte sieciową a win wykrywa mi po zainstalowaniu sterów 2 karty sieciowe
No to sie w koncu chlopie zastanow co piszesz, bo wczesniej pisales zupelnie cos innego:HoRuS:
No normalnie widows ma 2 karty :)
HoRuS:
laptopik ma wbudowaną karte sieciową a win wykrywa mi po zainstalowaniu sterów 2 karty sieciowe
tylko ze ja nic nie mam bezprzewodowego ( zacofany jestem wszedzie kable leźą :D LoL ) wiesz ja sie dopiero ucze i nie wiem co to acces pointa punkt dostepu? nie wiem po przełoźeniu kabla tego co idzie do mego kompa do notenbooka i ustawieniu takich samych ustawień net nie działał wiecej szczegółów jutro THX ALLMarcinX:
:D
Po pierwsze jak podłączyłbyś bezprzewodową do switcha ( bez inwestycji w dodatkowy sprzęt) :?: .
Po drugie na zwykłej sieciówce nie złapiesz acces pointa np. na rynku w krakowie ( mają tam wifi).
Ale to są moje domysły.
:D
Po pierwsze jak podłączyłbyś bezprzewodową do switcha ( bez inwestycji w dodatkowy sprzęt) :?: .
Po drugie na zwykłej sieciówce nie złapiesz acces pointa np. na rynku w krakowie ( mają tam wifi).
Ale to są moje domysły.
Ale to są moje domysły.
No normalnie widows ma 2 karty :) a ustawienia dobre wpisuje takie same jak na zwykłym kompie z którego pisze i on nie ma źadnych probleów a neta problem jest juz rozwiązany nie wiem jak bo ten notek jest mojego wuja i miłem mu zainstalować winde i inne rzeczy potrzebne ale na necie sie zagiołem :) teraz coś tam pogrzebał i mu ruszył jutro napisze co było jak do tego dojdeEL NINO:
Nie rozumie. Jak to wykrywa dwie karty ? Cuda jakies. Moze sterowniki do pupy ? Nie szukales w necie innych, nowszych badz lepszych ?
A co z tym ustawianiem sieci ? Skad masz net i czy dobre ustawienia wpisujesz ?
no ale po co by kładli 2 karty ??MarcinX:
Hmmmm
Moźe się trochę wygłupię ,ale czy ta druga to nie jest karta bezprzewodowa :?:
W nowych laptopach takie montują .
Nie rozumie. Jak to wykrywa dwie karty ? Cuda jakies. Moze sterowniki do pupy ? Nie szukales w necie innych, nowszych badz lepszych ?
Hmmmm
Najciekawsze jest to źe po odłaczeniu kabla tylko jedna karta wskazuje ze kabel jest odłaczony :)
Strona 1 / 1