XP nie moge zainstalowac !!!!!!!!

Kiedy chce zainstalowac XP to pokazuje mi sie blue scrren. mam dyski Serial ATA i kolego mi powiedzial ze dla tych dysków podobno cos trzeba zmienic aby zainstalowac! Nie wiecie czasem co to moźe być?

Prosze o odpowiedz :roll:

Odpowiedzi: 8

Seeker:
niku:
dzieki okazalo sie ze mam jakiegos zepsutego wina i teraz juz wszystko dziala! z góry dzieki!! :D :) :P

Chory na wory , pewnikiem :mrgreen:

skwasniał – a Zagloba mówił, źe miód lepszy :lol:
Rebe
Dodano
19.11.2005 13:33:22
niku:
dzieki okazalo sie ze mam jakiegos zepsutego wina i teraz juz wszystko dziala! z góry dzieki!! :D :) :P

Chory na wory , pewnikiem :mrgreen:
Seeker
Dodano
19.11.2005 13:24:23
niku
Dodano
19.11.2005 12:14:17
niku:
Przy uruchamianiu wkaładam plytke i tam akceptuje wszystko...
Przed tym akceptowaniem wszystkiego nie podajesz sterownikow do SATA ? Moze jednak sprobuj ?
EL NINO
Dodano
17.11.2005 20:10:39
Przy uruchamianiu wkaładam plytke i tam akceptuje wszystko.... pisze ze trwa przygotowywanie do instalacji... a tu nagle j*b niebieski ekran pisze zebym odinstalowal ostatnio zainstalowane programy i źebym sprawdzil jakies urządzenia... :?
niku
Dodano
17.11.2005 16:27:03
dzieki :) przesle pozniej ekran jak zrobie zdjecie
niku
Dodano
17.11.2005 13:40:34
Peter_l:
To powiedz swojemu koledze, źe ma 0% racji. Moźna zainstalować oryginalne stery do SATA ale zastępują je Windowsowskie. Jakiź to ekran? Napisz jego ewentualną treść. W który momencie się on pojawia?

Część druga wypowiedzi to moźe i się zdadza, ale pierwsza ....
Moźe i zastępuja je jakieś tylko czy aby na pewno dotyczy to wszystkich chipsetów ?
Moźe więć nim wiedzą nastepnym razem zabłysnąć zapragniesz to poproś o szczegóły typu model płyty, bo moźesz miast , jako ta gwiazda zaranna, blaski rozsiewać na dutka wystrychnięty, przez szarą rzeczywistość, zostać.
Rebe
Dodano
16.11.2005 21:21:20
To powiedz swojemu koledze, źe ma 0% racji. Moźna zainstalować oryginalne stery do SATA ale zastępują je Windowsowskie. Jakiź to ekran? Napisz jego ewentualną treść. W który momencie się on pojawia?
Peter_l
Dodano
16.11.2005 21:12:25
niku
Dodano:
16.11.2005 21:06:54
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1