XP - jakis blad systemu ?

Witam ... Zaladowalem sobie program do konwertowania video z RMVB na AVI. Wrzucilem 13 plikow - tylko tyle moglem za jednym zamachem przerobic. Wszystko pieknie poszlo.Chcialem wrzucic nastepne, ale do teraz walcze i nic nie moge zrobic! Program nazywa sie Magic Video Converter. Po pierwszej przerobce po prostu w zaden sposob nie przyjmuje zadnego pliku...ani poprzez przesuniecie ich na okno programu-wlasnie tak zrobilem wczesniej...ani poprzez znak + - bo i taka jest opcja. Chce dodac ze wrzucilem podobne programy o podobnej charakterystyce ale roznych firm i zaden nie przyjmuje plikow do obrobki...jeden wniosek dla mnie, ze to tylko moj system XP nawalil...Nawet nie wiem jakie mozna zadac pytanie by ten problem w jakis soposob naswietlic! Bylbym niezmiernie rad gdyby ktos znal lekarstwo na ta zawilosc ! arztek

Odpowiedzi: 2

...dwa dni pozniej..
arztek
Dodano
06.01.2010 18:26:20
  • arztek 06.01.2010 18:28:45

[quote=arztek] ...dwa dni pozniej.. niestety, nic nie potrafie zrobic w tym temacie. Kilka razy wyrzucalem ten program...ladowalem ponownie i dalej nic. W dalszym ciagu pop-up okienko w Magic Viedeo Converter nie funkcjonuje( znaczek + rowniez nie dziala).. Staralem sie znalezc jakies pomocne materialy w necie..wrzucalem przerozne hasla na google i nic...- WIELKIE NIC!!! Jak pisalem wczesniej zaladowalem podobne programy ,...mialy podobne funcje..podobne pop-up okienko i w zadnym ono nie funkcjonuje ! Klikajac myszka lewym przyciskiem na plik...przesuwajac go na okno programu dziala wszystko pieknie.W momencie gdy puszczam przycisk...symbol tego pliku sie rozplywa i... no i po wszystkim.Nie moge niczego zrobic. Dzisiaj skonczylo sie tym, ze musialem z oryginalnego XP dysku wszystkie DLL ponaprawiac...a wczesniej przywrocic caly system...wiele prob...wiele domyslow i wszystko na nic. Co dalej mozna zrobic....jak na razie nie wiem. Myslalem ze to explorer.exe papra mi wszystko..ale nie...jest ok. Moze macie jakies idee albo znacie dobrego guru...? Dzieki.. arztek[/quote]

Można by zalecić reinstalkę kodeków, ale każdy przyzwoity konwerter ma już zestaw sam w sobie. Przywracanie systemu, podgląd zdarzeń... cokolwiek... [b]edit[/b]// Posty pofrunęły. Za flood.
XanTyp
Dodano
06.01.2010 00:36:35
arztek
Dodano:
05.01.2010 17:44:46
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1