xp czy longhorn

no własnie , ja sie sam nie moge zdecydowac, mam na kompie dwa systemy lgh i xpka.

Dobrze pracuje mi sie na tych dwóch systemach. Oby dwa mi sie nie zawieszają. Lgh mam w wersji 5048. Instaluje na nim wszystko co sie da i nic i wszystko mi chodzi, nie mam zadnych problemów z instalowaniem czegokolwiek. Dlatego postanowiłem zrobic ankiete, który syetm jest lepszy :D

Odpowiedzi: 2

W tej ankiecie bedzie moźna wypowiedziec się dopiero jak wyjdzie longhorn...uwaźam źe to troche bezsensu zakładac takie ankiety.
Jak moge stwierdzic czy xp jest lepszy od longhorna skoro ten nie jest w finalnej wersji?
Daishi
Dodano
03.06.2005 22:54:41
Mam Ci podać linki do postów, z których wynika, źe nie tylko miewasz problemy, ale i w dodatku jesteś zwykłym złodziejem i to dupowatym wyjątkowo?
Moźe juź zapomniałeś jak to na pewnym forum pytałes o uruchamianie płyty instalacyjnej ?
Dla przypomnienia zacytuję fragmenty Twego postu:

"ściągnołem polską wersje servera 2003 , a pliki mam nastepujące.......
1,WIN 2003 PL Corporate STD
2,WIN 2003 PL Corporate STD.zip.z02
3,WIN 2003 PL Corporate STD.zip.z04
4,WIN 2003 PL Corporate STD.zip.z01
5,WIN 2003 PL Corporate STD.zip.z03
6,WIN 2003 PL Corporate STD.zip.z05
......
zaznaczam ze to wersja trial do której mam prawo uźywać jej przez 180 dni"*

Nim więc kolejny raz – ja jestem pamiętliwe bydle i zmiana nicka nic nie pomoźe – forum zasmiecisz przemyśl sobie czy aby na pewno chcesz odpowiedzi przeczytać .

* informacja oddatkowa – ta wersja to taki trial jak z Autora topicu uczciwy uźytkownik.
Rebe
Dodano
03.06.2005 21:50:50
Andrew Golota
Dodano:
03.06.2005 21:24:56
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1