Wzór rezygnacji z usług firmy "x" – rezygnacja z u
Tak jak w temacie chce zrezygnować z uslug mojego dostawcy internetowego.
Tylko musze im przynieść rezygnację na piśmie ma ktoś moźe "pod ręką wzór takiego pisma"
Tylko musze im przynieść rezygnację na piśmie ma ktoś moźe "pod ręką wzór takiego pisma"
Odpowiedzi: 3
W jakiejkolwiek rezygnacji z czegokolwiek w piśmie powinny się znaleźć : data i nr zawarcia umowy, przedmiot zawarcia umowy,imię nazwisko adres oraz zastosowanie się do okresu wypowiedzenia który w umowie został zawarty.
Tłumaczenie z jakiego powodu nie chcę komuś za coś płacić uwaźam za zbędne.
Chba źe źe nasza decyzja sprowadza się do natychmiastowego wypowiedzenia warunków właśnie z niezadowolenia lub złamania zasad i warunków umowy przez dostawcę.
Tłumaczenie z jakiego powodu nie chcę komuś za coś płacić uwaźam za zbędne.
Chba źe źe nasza decyzja sprowadza się do natychmiastowego wypowiedzenia warunków właśnie z niezadowolenia lub złamania zasad i warunków umowy przez dostawcę.
Spookie:ładniej to skonstruowałeś THX ja mialem takie coś:
Uprzejmie rezygnuje z usług firmy X z dniem 28 lipca z powodu niezadowolenia jakości świadczonej usługi.
coś jeszcze dopisać ?
Rozumię źe odnośisz sie do tego co napisałem: Rezygnuje ze usług, które Państwo świadczą z powodu ...
Sory skaswałem swój post po napisaniu.
Napisz na czym to niezadowolenie polega.
ładniej to skonstruowałeś THX ja mialem takie coś:
Uprzejmie rezygnuje z usług firmy X z dniem 28 lipca z powodu niezadowolenia jakości świadczonej usługi.
coś jeszcze dopisać ?
coś jeszcze dopisać ?
Strona 1 / 1