Wywala mnie do windowsa...
Ostatnio zaczelo wywalac mnie do windowsa przy kazdej grze predzej czy pozniej mnie wywala czasami trwa to od momentu wlaczenia niecala min a czasami ponad 1h no ale pograc sobie nie moge :/
wyskakuje komunikat:
Wystapil problem z aplikacja ... i zostanie ona zamknieta. przepraszamy za klopoty
...
...
Wyslij raport o bledach nie wysylaj
i nie wiem co robic... napewno to nie chodzi o to ze komp za slaby na gre bo sprzet mam dobry[/i]
wyskakuje komunikat:
Wystapil problem z aplikacja ... i zostanie ona zamknieta. przepraszamy za klopoty
...
...
Wyslij raport o bledach nie wysylaj
i nie wiem co robic... napewno to nie chodzi o to ze komp za slaby na gre bo sprzet mam dobry[/i]
Odpowiedzi: 9
dzieki mam najnowsza wersje i nic...
mozliwe ze sterowniki?
mozliwe ze sterowniki?
NO'name:
sa patche ale odrazu z gra za 40$ ale gadalem z ludzmi co maja taki sam problem i maja patche to im nic nie daje
Zobacz te patche – nie bardzo rozumiem co tam nastukane jest ale wygląda na to, źe to do tej gry.
Moze problem jakis jest z directx? Albo moze spróbuj gre odpalić w trybie zgodnosci np. z win 98.
sa patche ale odrazu z gra za 40$ ale gadalem z ludzmi co maja taki sam problem i maja patche to im nic nie daje
Byłeś na stronie producenta gry i sprawdzałeś czy jakiś patch nie wyszedł ??
wykropkowalem bo myslalem ze bedziecie wiedziec o jaki blad chodzi bo to dosc znany blad w xp, ale oto screen akurat gralem w Cycling Manager 5:

nieprzejol bym sie tak tylko ze nie moge se pograc bo co chwila mam to :/

nieprzejol bym sie tak tylko ze nie moge se pograc bo co chwila mam to :/
Ja pije "zalewajke", ale do fusów mam daleko jeszcze. :D
No własnie to co najwazniejsze z tego komunikatu wyciołes i wykropkowales ja natomiast pije kawe rozpuszczalną i nie mam z czego wrózyć, przeczytaj to co Żółty dał i wyciagnij wnioski i popraw co nieco
Strona 1 / 1