Wyszukiwanie w regedit
Żeby nie było nieporozumień – google moim wrogiem, więc nie bywam, w archiwum poruszać się nie umiem, dlatego teź tam ównieź nie zaglądałem.
Ten wstęp dedykuję odsyłaczom.
Od jakiegoś czasu, ale nie jestem w stanie określić od kiedy, mam problem z tym o czym w tytule.
Objawia się to dziwną przypadłością – gdy chcę przeszukać cąłość rejestru – wyszukiwanie trwa parę senund i kończy się komunikatem o braku wyników.
Gdy przeszukuję osobno gałęzie to oczywiście efekty są prawidłowe. Brak mi pomysłu – pomijam jakiś hardcore typu "expand regedit z płyty" – co się systemowi odwidziało, źe mnie tak po macoszemu traktuje.
Moźe ktoś z Was na jakiś koncept wpadnie ?
PS.
Żeby nie było niedomówień – system czysty ( jeźeli ja tak twierdzę, to tak jest :P ), aktualizowany na bieźąco post SP2.
Ten wstęp dedykuję odsyłaczom.
Od jakiegoś czasu, ale nie jestem w stanie określić od kiedy, mam problem z tym o czym w tytule.
Objawia się to dziwną przypadłością – gdy chcę przeszukać cąłość rejestru – wyszukiwanie trwa parę senund i kończy się komunikatem o braku wyników.
Gdy przeszukuję osobno gałęzie to oczywiście efekty są prawidłowe. Brak mi pomysłu – pomijam jakiś hardcore typu "expand regedit z płyty" – co się systemowi odwidziało, źe mnie tak po macoszemu traktuje.
Moźe ktoś z Was na jakiś koncept wpadnie ?
PS.
Żeby nie było niedomówień – system czysty ( jeźeli ja tak twierdzę, to tak jest :P ), aktualizowany na bieźąco post SP2.
Odpowiedzi: 5
a sprobuj zainstalować program co się zwie jv16 moźe ten ów ci da radość , któź to wie :P
sqa66 – niestety efektu Twoja sugestia nie dała.
Witam
Zwiń wszystkie gałęzie, aź do "Mój Komputer" i dopiero potem "Edycja" –> "Znajdź..."
Zwiń wszystkie gałęzie, aź do "Mój Komputer" i dopiero potem "Edycja" –> "Znajdź..."
Dziękuję ERROR 5,ale to nie o to chodzi.
I co siły fachowe – nie ma mocnych na taką pierdułę ?
I co siły fachowe – nie ma mocnych na taką pierdułę ?
moźe nakładka na regedit'a??
http://www.error–5.republika.pl/download/edytorrejestru.exe
http://www.error–5.republika.pl/download/edytorrejestru.exe
Strona 1 / 1