Wysypujace sie instalatory :(
Coraz czesciej spotykam sie z wysypujacymi sie na samym koncu instalatoru, po pelnym zainstalowaniu, nadle na samym konicu instalator wypisuje "The wizard was interrupted before ******* could be completely installed."
Przegladajac "Przegląd zdarzeń" widze, źe w czasie wykonywania instalacji MsiInstaller i wiem ze to jest msi.dll . Prawde mowiac nie mam pojecia co z tym zrobic, jesli ktos moglby mi jakos pomuc, pomuc w znaczeniu nie mowic, format C itp, tylko jak to rozwiazac polubownie :P, to bylbym bardzo wdzieczny.
Przegladajac "Przegląd zdarzeń" widze, źe w czasie wykonywania instalacji MsiInstaller i wiem ze to jest msi.dll . Prawde mowiac nie mam pojecia co z tym zrobic, jesli ktos moglby mi jakos pomuc, pomuc w znaczeniu nie mowic, format C itp, tylko jak to rozwiazac polubownie :P, to bylbym bardzo wdzieczny.
Odpowiedzi: 9
Dreed:
Odinstalowalem SP2 i normlanie mi wszyskto chodzi :)
Tak tylko zapytam jaki masz stary BIOS do swojej MoBo?
Pytam dlatego , źe IMO to moźe być przyczyną , źe taki , anie inny problem po instalacji tego SP2 masz
Odinstalowalem SP2 i normlanie mi wszyskto chodzi :)
Z Wiersza poleceń – > sfc /, lub
w uruchom wydaj polecenie cmd.
Teraz dopiero wydaj polecenie związane z sfc / .
Moźesz takźe z konsoli z płyty instalacyjnej.
w uruchom wydaj polecenie cmd.
Teraz dopiero wydaj polecenie związane z sfc / .
Moźesz takźe z konsoli z płyty instalacyjnej.
a sa jeszcze jakies inne metody, bo jak wpisuje sfc /scannow w uruchom to okienko mi sie pojawia i znika nagle :(
Dosc wyczerpujaca pomoc ujrzysz w archiwalnych postach badz w pomocy systemowej
W skrocie
sfc /scannow w uruchom
+ chkdsk z konsoli odzyskiwania
W skrocie
sfc /scannow w uruchom
+ chkdsk z konsoli odzyskiwania
a jak to zrobic, bo ja zielony jestem w tym wzgledzie :(:(:( jakas pomoc ??
Dreed:
a jesli mam ??
To w takim razie jakie sfc /scannow albo nawet ręczna podmiana poprzez expand z konsoli pliku/ów instalatora do tego jaki chkdsk – skoro juź dla expand miałbyś w konsoli być to i tę operację stamtad przeprowadzić.
a jesli mam ??
Popatrz tu:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5fbc5470–b259–4733–a914–a956122e08e8&DisplayLang=pl
Jeźeli nie masz SP2.
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5fbc5470–b259–4733–a914–a956122e08e8&DisplayLang=pl
Jeźeli nie masz SP2.
Strona 1 / 1