Wysypany wygląd XPka :/
Witam
Może problem już był tu poruszany, albo jest do tego stosowny temat, ale wybaczcie mi, nie mam serca przekopywac sie przez kilkadziesiąt tematow i kilkaset postów w poszukiwaniu tego jednego, jedynego ;)
Sciągnęłam sobie pare stylow do XP z CentrumXP.pl, "zainstalowałam" używając podanej aplikacji...
No i teraz szkopul... zmieniolo mi tła wszystkiego, czego tylko się dało na CZARNE ](*,)
Czarny pulpit (z tym powalczyłam zmieniając tapete - nareszcie widze ikony!), czarne okna menu (za cholere nie widze opcji), czarne okna wpisywania hasel, adresow stron, czarny pasek zadań!
Co ja mam z tym zrobić? Jak przywrócić wcześniejsze ustawienia? Da się? Musi się dać... Ewentualnie jak pozmieniać chociaz te tła menu systemowych oraz paska zadań, żebym COKOLWIEK mogla zrobić.
Opcja z przywróceniem starego stylu poprzez Właściwości Ekranu odpada bo okna windowsowskie też są czarne :D
No i nie wiem co z tym zrobić. Klikac na slepo nie chce, nie dam rady. Może są jakieś skroty klawiszowe? albo coś...
Czekam na pomoc tu na forum, albo pod numerem GG 1877449 ale po godzinie 15:00 (aktualnie siedze w pracy :D)
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 1
W trybie awaryjnym nie da sie przywrócić ??
Strona 1 / 1