wysylka za pobraniem
Witam.
Mam zamiar wyslac pierwsza w swym zyciu paczke :) . Za towar i przesylke placi adresat.
Mam wiec pytanie. W miejscu gdzie nalezy wpisac kwote pobrania, mam wpisac cene jaka chce dostac za przedmio, czy cene + kwote za przesylke ?
Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz.
Mam zamiar wyslac pierwsza w swym zyciu paczke :) . Za towar i przesylke placi adresat.
Mam wiec pytanie. W miejscu gdzie nalezy wpisac kwote pobrania, mam wpisac cene jaka chce dostac za przedmio, czy cene + kwote za przesylke ?
Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz.
Odpowiedzi: 5
KoRnik:
JEsli nie uda sie teraz sptrzedac to wystaw jeszcze raz moze za 2 razem sie uda :)
pozdrawiam
Dziekuje. nie omieszkam :P
ja wystawuielm keidys ksiązki cale tomy w bardzo atrakcyjnej cenie i przez caly tydzien nie bylo ani jedego chetnego do kupienia... licytacja sie zakonczyla i zero zainteresowania.... wystawilem te same ksiazki 2 tygodnie poźniej i bylo az 7 chetnych do kupienia i co lepsze przebili cene minimalna o spora kwote :| wiec nie wiem moze to zalezy od dnia, miesiac .... mozliwe tez ze przez przypadek zamiesciles w innym dziale tak jak ja kiedys w odziezy damkiej zamiescilem spodnie meskie....
znajomy wystawil teraz jakies silniki... wiec powinno to byc raczej popularne do licytacji... a tu po 5 dniach nikt jeszcze tego nie zalicytowal...
JEsli nie uda sie teraz sptrzedac to wystaw jeszcze raz moze za 2 razem sie uda :)
pozdrawiam
znajomy wystawil teraz jakies silniki... wiec powinno to byc raczej popularne do licytacji... a tu po 5 dniach nikt jeszcze tego nie zalicytowal...
pozdrawiam
Apropo allegro, pierwszy raz wystawilem sobie pozycje myslac ze cos moze na tym zarobie, pozycja nazywa sie niezbędnik studenta i zawiera w sobie materialy pomocne przy studiowaniu (ponad 6000)
Myslalem ze oferta i cena sa atrakcyjne, myslalem rowniez ze allegro jest dobra marka i zapewnia wiele odslon mojej pozycji.
Tak jednak nie jest bo od 2,3 dni liczba odslon mojej pozycji to w sumie okolo 8–9...
Wiem ze moj link nie jest sponsorowany ani nawet pogrubiony, lecz dziwi mnie niska skutecznosc odslon produktu.
Jakie macie w tym wzgledzie doswiadczenia?
Myslalem ze oferta i cena sa atrakcyjne, myslalem rowniez ze allegro jest dobra marka i zapewnia wiele odslon mojej pozycji.
Tak jednak nie jest bo od 2,3 dni liczba odslon mojej pozycji to w sumie okolo 8–9...
Wiem ze moj link nie jest sponsorowany ani nawet pogrubiony, lecz dziwi mnie niska skutecznosc odslon produktu.
Jakie macie w tym wzgledzie doswiadczenia?
hehe po tym jak zarejestrowalem sie na allegro mialem ten sam poroblem :P nie wiedzialem gdzie co wypelnic no i skonczylo sie na tym ze ta kobita przy okineku wypelnila to za mnie hehehe
pozdrawiam ;)
pozdrawiam ;)
no cene + przesyłka chyba źe dajesz przesyłke gratis :wink:
Strona 1 / 1