Wyświetla się niebieski ekran .
Jak gram albo coś to wyświetla mi sie niebieski ekran i pisze DRIVER_BOOT_coś tam
i pisze źeby ćoś odlączyć mianow3icie nowo zainsalowane urządzenia i jak problem się powtórzy to zrobić jakieś czynności itd. Co to moze byc ? Nigdy tego nie było. Moźe źe źle mam do płyty głównej podłączony port USB. Bo kiedyś odłączyłem, a tak 8 kabelków
POMOCY!!!!!! KOMP NIE JEST JUŻ NA GWARANCJI . Moźe ten kabelek. Jak sie robi PRINTSCreena. To bym zrobił i wam pokazał
i pisze źeby ćoś odlączyć mianow3icie nowo zainsalowane urządzenia i jak problem się powtórzy to zrobić jakieś czynności itd. Co to moze byc ? Nigdy tego nie było. Moźe źe źle mam do płyty głównej podłączony port USB. Bo kiedyś odłączyłem, a tak 8 kabelków
POMOCY!!!!!! KOMP NIE JEST JUŻ NA GWARANCJI . Moźe ten kabelek. Jak sie robi PRINTSCreena. To bym zrobił i wam pokazał
Odpowiedzi: 4
Pisze jakiś numer błędu. A do USB mam podpięta drukarkę i kamerkę internetową która NIE DZIAŁA. Moźe ona powoduje konflikt ? Odłączyłęm ją zobaczymy co jest grane
P.S Ta kamerka mi źle chodzi, źle wyświetla obraz i wogóle .
P.S Ta kamerka mi źle chodzi, źle wyświetla obraz i wogóle .
Neo's tricks:
Na klawiaturze między F12 I Pause Breakiem jest przycisk PrtSc wystarczy go nacisnąć a aktualny obraz z monitora kopiuje się do schowka. Potem juź tylko paint lub coś w tym stylu, Ctrl – v lub edycja wklej zapisz i jako załącznik.
:) Neo's tricks, prawdę mówiąc, nie sądzę, aby Print Screen zadziałał podczas wyświetlania BSoDu. Jest to sytuacja awaryjna, podczas której system przestaje reagować, przez co ponowne wyświetlenie powłoki graficznej staje się niemoźliwe.
Athlon_XP, przejrzyj podgląd zdarzeń (Start > Uruchom > wpisz eventvwr.msc) i poszukaj komunikatów, których źródłem moźe być Savedump lub teź System Error.
Czy na BSoDzie, poza standardowym tekstem mówiącym o zrestartowaniu komputera, napisane jest coś jeszcze? Być moźe sygnatura błędu (postaci 0x********) lub, co byłoby jeszcze bardziej pomocne, nazwa sprawiającego problemy pliku?
Npisz co masz wpięte do USB, jeśli moźesz odłącz to z gniazdka, moźe reinstal drivera
Na klawiaturze między F12 I Pause Breakiem jest przycisk PrtSc wystarczy go nacisnąć a aktualny obraz z monitora kopiuje się do schowka. Potem juź tylko paint lub coś w tym stylu, Ctrl – v lub edycja wklej zapisz i jako załącznik.
Strona 1 / 1