wysuwanie tacki cd ?
witam
Chcialbym zapytac o jakis prgram dzieki ktremu moznaby wysuwac i wsuwac tacke cdromu. Wysuwanie jest proste bo mozna to zrobic pod windowsa lecz gorzej jest z wsuwaniem a niestety mam troche zle ulokowany komputer i mam trudny odstep do przciskow szczegolnie jek naped jest otwarty :( pozdrawaim
Chcialbym zapytac o jakis prgram dzieki ktremu moznaby wysuwac i wsuwac tacke cdromu. Wysuwanie jest proste bo mozna to zrobic pod windowsa lecz gorzej jest z wsuwaniem a niestety mam troche zle ulokowany komputer i mam trudny odstep do przciskow szczegolnie jek naped jest otwarty :( pozdrawaim
Odpowiedzi: 3
dziekuje za odpowiedz ale znalalzlem idealny program. Nazywa sie tray commander. Super jest. Pozdrawaim
Po zainstalowaniu CloneCD jest po naciśnięciu prawym klikiem na ikonę napędu dodana opcja "zamknij tackę".
Jakiś odtwarzacz systemowy do płyt Audio mógłby tu pomóc. Easy CD–DA Extractor ma, o ile dobrze pamiętam, 2 osobne przyciski na pasku – jeden wysuwający i jeden wsuwający. No ale wiadomo, wiąźe się to z uruchamianiem tego programu.
Strona 1 / 1