Wyskakujące okienka w XP z SP1
Dzień dobry.
Łączę się z internetem przez karte radiową w zwiazku z tym nie moge zainstalować do XP Pro– SP2.Taka decyzja administratora sieci.
Wzwiazku z tym nie moge poradzic sobie z wyskakujacymi okienkami, prosze mi powiedziec jak ich sie pozbyc. Czy jest jakis program lub sposób na nie w samym systemie. Dziekuje.
Łączę się z internetem przez karte radiową w zwiazku z tym nie moge zainstalować do XP Pro– SP2.Taka decyzja administratora sieci.
Wzwiazku z tym nie moge poradzic sobie z wyskakujacymi okienkami, prosze mi powiedziec jak ich sie pozbyc. Czy jest jakis program lub sposób na nie w samym systemie. Dziekuje.
Odpowiedzi: 4
dziękuje. Zainstalowałem SP2, przed chwila i jak na razie wszysko działa. Nie wiem co chciał osiagnąc administrator.
zibizeb:
Chodzi mi o okienka reklamowe, tzw pop i coś tam :)
Zainteresuj się jakąś nakładką na IE np. Maxthon , Avant Browser lub innymi alternatywnymi przeglądarkami np. Firefox , Opera
A *** tam, a nie nie da się. Leń i głąb jest i mu się nie chce, kilka klików i wszystko działać ma.
Coś oszczędny w słowach jesteś zibizeb, napisz zesz coś wiecej o tych pop–upach, mamy zgadywać ?
Zainteresuj sie programmami HijackThis oraz Silent Runners. Jeśli coś masz w systemie powinny cos wychwycić.
Coś oszczędny w słowach jesteś zibizeb, napisz zesz coś wiecej o tych pop–upach, mamy zgadywać ?
Zainteresuj sie programmami HijackThis oraz Silent Runners. Jeśli coś masz w systemie powinny cos wychwycić.
A powiedział źe chodzi o to, źe sygnał jest blokowany przez SP2 i trudniej jest ustanowic połączenie. Nie jestem w tym biegły dlatego szuakm porady ekspertów
Strona 1 / 1