Wyskakujące okienka na FORUM

Otóź topic ten tyczy sie przewarznie do administratorów tego forum. Tak dbacie aby forum nie bylo zaśmiecane przez nie potrzebne posty, wulgaryzmy, itd... Ale wchodzac na to forum zaśmiecany jestem na KAŻDEJ otwieranej podstronie tego forum masą Reklam. Żeby tego unikać musze włączac opere albo inna przegladarke z blokada reklam. Bo w IE to tego forum nie da sie przegladac.

Ten kto sie ze mna zgadza niech sie podpisze pod tym postem.

Odpowiedzi: 20

ja podczas przeglądania forum trzymam palce na alt i F4 źeby było szybko i prosto :D
reklamy są wkurzające ale muszą być
klonpiotr
Dodano
03.09.2005 00:03:18
coyote:

Zarejestrowałem się w tej nokii 8)
Po jakiś 2 minutach dzwoni telefon patrzę 'Numer prywatny' odbieram a tam przez jakieś pierwsze 5 sekund jakaś melodyjka leci myśle sobie – kumple sobie jajca robią juź mam zamiar puścić parę bluzgów na dzieńdobry a odzywa się automat i cośtam nawija o tej promocji. :)

fajna sprawa nie? Do mnie teź zadzwonili, ale akurat wsiadałem do windy i mi przerwało.
Kuba
Dodano
02.09.2005 23:20:22
ja tam nic do reklam nie mam nawet powiem wiecej mi sie to podoba bo siedzenie na forum przestało byc monotonne
a dodatkowo poszedłem w strone nowoxczesności i zainstalowałem sobie FF bo jednak na dłuzszą metę to urozmaicanie wyskakującymi reklamami zaczyna byc denerwujące :D
cybull
Dodano
02.09.2005 23:19:56
Kuba:
reklamy NOKII nie pojawiają się więcej niź 4 razy puźniej juź nie (płacą za zarejestrowaną osobę, więc zapraszam!!! :D

Zarejestrowałem się w tej nokii 8)
Po jakiś 2 minutach dzwoni telefon patrzę 'Numer prywatny' odbieram a tam przez jakieś pierwsze 5 sekund jakaś melodyjka leci myśle sobie – kumple sobie jajca robią juź mam zamiar puścić parę bluzgów na dzieńdobry a odzywa się automat i cośtam nawija o tej promocji. :)
maq123
Dodano
02.09.2005 23:18:36
bac sie czy nie bac? oto jest pytanie.
a moze tak by reklamy w formie flasha?
yankes
Dodano
02.09.2005 23:14:26
Kuba:
kietek:

Dzietam pewno wszyscy sie zgadzaja ale boja sie powiedziec :mrgreen:

No dobra, taki ty mądry tutaj jesteś, a jakie jest właściwie Twoje zdanie? Tylk nie kłam albo nie mów, źe zgadzasz się z dragonem, bo dostaniesz tygodniowego karniaka za "zdanie odmienne od zdania administratora" :P
Mnie to wisi i tak korzysam z FF :mrgreen:
kietek
Dodano
02.09.2005 23:06:19
kietek:

No dobra, taki ty mądry tutaj jesteś, a jakie jest właściwie Twoje zdanie? Tylk nie kłam albo nie mów, źe zgadzasz się z dragonem, bo dostaniesz tygodniowego karniaka za "zdanie odmienne od zdania administratora" :P
Kuba
Dodano
02.09.2005 23:02:15
Dzietam pewno wszyscy sie zgadzaja ale boja sie powiedziec
pEWNO TAK
dragon000
Dodano
02.09.2005 22:59:03
Kuba:
Czy ktoś się z nim zgadza?

UPDATE:
Nikt?

kietek
Dodano
02.09.2005 22:53:43
Czy ktoś się z nim zgadza?

UPDATE:
Nikt?
Kuba
Dodano
02.09.2005 22:46:46
To był taki głupi źart

Szkoda bo myslalem ze ktos sie zgadza ze mna. :(
dragon000
Dodano
02.09.2005 22:45:39
dragon000:
Zreszta sam powiedziales

Kuba:
Ja się z tobą zgadzam. Równieź apeluje do administratorów i właścicieli tego serwisu aby skończyli z tymi reklamami!

To był taki głupi źart :D :D :D
Kuba
Dodano
02.09.2005 22:44:28
Przyznam, źe 1 września zostaliśmy zasypani reklamami, ale za to w październiku my chcemy zasypać naszych uźytkowników nowościami.

Nie wiem czy zauwaźyliście ale od pewnego czasu, newsy są codzinnie dodawane (wstyd o tym mówić, bo powinno być to normalne ;–)), pojawiły się nowe artykuły, w ten weekend będą kolejne publikacje, no i przedewszystkim nie ma juź płatności SMS!
Kuba
Dodano
02.09.2005 22:43:58
Zreszta sam powiedziales

Kuba:
Ja się z tobą zgadzam. Równieź apeluje do administratorów i właścicieli tego serwisu aby skończyli z tymi reklamami!
dragon000
Dodano
02.09.2005 22:37:30
Fakt kapnelem sie ze jak z 20 min. posiedze na forum to mam spokuj z reklamami, ale ja na forum wchodze se co jakies 30 minut na tam powiedzmy 2–3 min. zeby zobaczyc czy są jakies fajne topiki i wychodze.
dragon000
Dodano
02.09.2005 22:35:42
A tak mówiąc serio: reklama bankier.pl będzie się pojawiać do dziś 23.59 (to kampania testowa agencji, nie płacą nam za to :? ), a reklamy NOKII nie pojawiają się więcej niź 4 razy puźniej juź nie (płacą za zarejestrowaną osobę, więc zapraszam!!! :D ).
Moźesz spokojnie korzystać z IE. Nie jesteś spostrzegawczy i nie zauwaźyłeś, źe duźa większość reklam poprostu znika po przeklikaniu kilku stron. Po 6 klikniećiach znikną reklamy w okienkach, po ok 10 przestanie sie pojawiać baner. I moźna dalej spokojnie korzystać z IE! Jakie to proste?
Kuba
Dodano
02.09.2005 22:32:04
Wybrałbym jednak to z reklamami choc sa uciazliwe, bo lubie je(to forum oczywiscie). Jeszcze kiedys gdy rejestrowalem sie to nie bylo tyle reklam. Ale to forum nie jest jedyne wiec na inne tez mozna by bylo sie przezucic.
dragon000
Dodano
02.09.2005 22:22:48
dragon000:
I wkurza mnie jak chce se cos sprawdzic na forum jak musze sie przelaczac na inna.

No tak, a jakbyś miał to wyboru: albo forum z reklamami, albo źeby tego forum nie było, to co byś wybrał?
Kuba
Dodano
02.09.2005 22:17:50
kietek:
dragon000:
Otóź topic ten tyczy sie przewarznie do administratorów tego forum. Tak dbacie aby forum nie bylo zaśmiecane przez nie potrzebne posty, wulgaryzmy, itd... Ale wchodzac na to forum zaśmiecany jestem na KAŻDEJ otwieranej podstronie tego forum masą Reklam.
To moze wprowadzic platnosc za korzystanie z forum? 3.66 na tydzien wystarczy? Masz wybor ;)
Żeby tego unikać musze włączac opere albo inna przegladarke z blokada reklam.
To w czym problem?
Problem w tym ze nie lubie innych przegladarek najlepiej korzysta mi sie z IE. I wkurza mnie jak chce se cos sprawdzic na forum jak musze sie przelaczac na inna.
dragon000
Dodano
02.09.2005 22:06:45
To są reklamy typu Poltergeist, czyli wyskakujące na pełen ekran. Mimo tego moźna ich się jakoś pozbyć. Da się to zrobić włączając blokadę reklam w IE, Operze lub doinstalowaniem do Firefox'a wtyczki AdBlock.

Za to na stronie masz bezpłatny download (kiedyś 1zł było trzeba płacić), duźo artykułów oraz porad itp.

Coś za coś ;)
Mrówek
Dodano
02.09.2005 22:04:02
dragon000
Dodano:
02.09.2005 21:58:59
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2