Wyprawa Robinson
wiecie kto moźe wygrał Robinsona? Kasia czy Patrycja?
Odpowiedzi: 20
gusioo:To dobrze źe w lodówce jeszcze nie masz ;)
W lodówce to słyszałem źe EL jakiegoś zgreda podobno trzyma :lol:
Rebe:
Sameś .... nie Piętaszek – Robinsona Papuasi zjedli :lol: :wink:
nie zjedli bo nie mieli go czym przyprawić dostawcy zawiedli :wink:
Rebe:Akurat na jamie pojawiła się informacja :
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=47549
Tyle, źe pewnie z litości dla niektórych nie podano, źe jest ona prawdziwa w wypadku osób choć średnio inteligentnych i czytać umiejących – jak myslisz :mrgreen:
Zawsze sie zgadzam z miejacymi racje :wink:
Akurat na jamie pojawiła się informacja :
Tyle, źe pewnie z litości dla niektórych nie podano, źe jest ona prawdziwa w wypadku osób choć średnio inteligentnych i czytać umiejących – jak myslisz :mrgreen:
Rebe:EL NINO:A ja mam czszy a czwarty w piwnicy :wink: .gusioo:Teź mam telewizor :P
Literówka Ci się zrobiła – o myszach chicałes pewnie napisać :lol: :wink:
Tobie Rebe tez, o kicaniu chciałes napisac ?? :wink:
EL NINO:A ja mam czszy a czwarty w piwnicy :wink: .gusioo:Teź mam telewizor :P
Literówka Ci się zrobiła – o myszach chicałes pewnie napisać :lol: :wink:
EL NINO:A ja mam czszy a czwarty w piwnicy :wink: .gusioo:Teź mam telewizor :P
To dobrze źe w lodówce jeszcze nie masz ;)
A ja mam czszy a czwarty w piwnicy :wink: .gusioo:Teź mam telewizor :P
Rebe:Seeker:@Rebe wszystko źeś zepsuł :lol: :wink:
Wyczaił mnie jak jaki Posokowieć Bawarski :roll:
Ps.A Patrycja czy partycja to toź... nie wszystko jedno?, i tak trza uformować, sformatować, a jak potrzeba to i convert przeprowadzić :wink: :lol:
Czep się – ot wdzięczność za dobry uczynek :(
PS.
Nie – bo w wypadku Patrycji patrz punkt o Kasi :wink: , Poza tym Patrycja to źona Cwała – dwojga nazwisk – jakowegoś , źeby nie bło, źe telewizji nie oglądam :P
Wiśniewskiego ? Teź mam telewizor :P
Seeker:@Rebe wszystko źeś zepsuł :lol: :wink:
Ps.A Patrycja czy partycja to toź... nie wszystko jedno?, i tak trza uformować, sformatować, a jak potrzeba to i convert przeprowadzić :wink: :lol:
Czep się – ot wdzięczność za dobry uczynek :(
PS.
Nie – bo w wypadku Patrycji patrz punkt o Kasi :wink: , Poza tym Patrycja to źona Cwała – dwojga nazwisk – jakowegoś , źeby nie bło, źe telewizji nie oglądam :P
@Rebe wszystko źeś zepsuł :lol: :wink:
Seeker:A kto to jest Hubert ?
Kasia ?
Partycja? :shock:
Tylko powaźne odpowiedzi :roll:
:wink:
1. Patron myśliwych – straszliwa moczymorda – po obowieściach z polowań sądząc. Pewnie za te męczarnie po spoźyciu swietym został – więcej danych ( tym razem juź raczej nie dla Ciebie, bo na co Ci to(?) ):http://www.rzepinlasy.republika.pl/Swiety_Hubert.htm
2. Sekutnica straszliwa opisywana przez niejakiego Shakespeare'a będąca do dziś synonimem panienki,z tych co to "bez bata nie podchodź" – więcej danych biograficznych zdobyć mozna przy lekturze lub pwecepcji wzrokowo–słuchowej dramatu – informacja dla tych, którzy lekcje polskiego opuszczali: tak się nazywają teksty przeznaczone do wystawienia na scenie niezaleźnie od ich rodzaju – "Poskromienie Złośnicy"
3. To g... co masz na dysku zalozone przy pomocy narźedzi przez MS dostarczonych, a do którego to celu inni PM uźywają. Tylko po ki czort to kapitalikiem napisałeś ?
Nie dziękuj – forum jest po to by pomagać :mrgreen:
rybka77:Seeker, a co abonamentu TV nie opłaciłeś i cie odłączyli?
Co Wy, wogóle się nie dałem podłączyć – to co mieli odłączać? :lol: :wink:
Ps. Gieras pora bryle zamówić lub w starych (jak masz) śkiełka wyminąć :P :wink:
Seeker, a co abonamentu TV nie opłaciłeś i cie odłączyli?
ehhh... jakis ty nie zyciowy :P :wink:Seeker:A kto to jest Hubert ?
Kasia ?
A kto to jest Hubert ?
Kasia ?
Kasia ?
ta, –łam, a co bluzgmaster ty pewnie poleciałeś juź do kiosku po cats'a :twisted: gorąca sesja z wyspy huberto & cate w oceanicznej bryzie
bluzgmaster:Juź wszystko jasne :P Dają tam horoskop ;)rybka77:nie, czytałam super expressssss
A Masz cos do horoskopow :?: :roll:
Juź wszystko jasne :P Dają tam horoskop ;)rybka77:nie, czytałam super expressssss
ja znowu w Zyciu na goraco ze zrobil to z Lidka :Prybka77:nie, czytałam super expressssss