Wyprawa Robinson
wiecie kto moźe wygrał Robinsona? Kasia czy Patrycja?
Odpowiedzi: 20
theboss78:Zygo:Nie ma sprawy. Jakby ktos potrzebował jakieś wiadomości co leci tylko na TV to moge pomóc :D :wink:
Gratulacje a czy dysponujsz tez radiem i czy placic abonament radiowo – telewizyjny :?: :wink:
Jeśli radio to taka skrzynka co ma prenta ( :D )u góry i samo mówi to chyba mam :wink: Co do abonamentu musze zobaczyć w pamiętniczku czy coś takiego mam :P :wink:
po pobycie ponad rok na tym forum....... przestalem w to wierzycBobi_robert:Moze po tym 100–tnym poscie przyjdzie czas na refleksje ??
no no no.dla ochłody jahhu :!:
Moze po tym 100–tnym poscie przyjdzie czas na refleksje ??
do gierasia było co innego przecie :mrgreen:
zdecytowanie lucie podniecenie działa
zdecytowanie lucie podniecenie działa
gieras:rozne sa nasze odczucia na ten temat :wink:BlackZone:Jahhu mój setny post :!: :!: :!:
Mam z tego rozmieć, źe Jahhu to Twoje, gieras, drugie imię skoro na takie zawołanie się odzywasz ? :mrgreen:
rozne sa nasze odczucia na ten temat :wink:BlackZone:Jahhu mój setny post :!: :!: :!:
No no no,gieras bez romansów,
Jahhu mój setny post :!: :!: :!:
Jahhu mój setny post :!: :!: :!:
w takim razie...... ta niewiastaRebe:gieras:gratulacji dla Kasi, fajna panienka z niej :wink:
Duźo o jej profesji wiesz, jak widzę . Tak Więc się zastanawiam czy Twego psotu nie wyrzucic, bo jako krypotoreklama moze być uznany :mrgreen:
gieras:gratulacji dla Kasi, fajna panienka z niej :wink:
Duźo o jej profesji wiesz, jak widzę . Tak Więc się zastanawiam czy Twego psotu nie wyrzucic, bo jako krypotoreklama moze być uznany :mrgreen:
Zygo:Nie ma sprawy. Jakby ktos potrzebował jakieś wiadomości co leci tylko na TV to moge pomóc :D :wink:
Gratulacje a czy dysponujsz tez radiem i czy placic abonament radiowo – telewizyjny :?: :wink:
gratulacji dla Kasi, fajna panienka z niej :wink:
Nie ma sprawy. Jakby ktos potrzebował jakieś wiadomości co leci tylko na TV to moge pomóc :D :wink:
Zygo:Powiem wam źe wygrała Kasia :wink:
O dzięki Ci bardzo za info. Normalnie to przecieź nikt na forum tym by nie dowiedział się bo telowizora nie posiada :wink:
Powiem wam źe wygrała Kasia :wink:
Bobi_robert:EL NINO:A bo Rebemu na niedziele pozyczylem :mrgreen: .
Do przetestowania :mrgreen:
Albo to tzw probnej jazdy. :mrgreen:
Najpierw testujesz potem kupujesz. :mrgreen: :mrgreen:
EL NINO:A bo Rebemu na niedziele pozyczylem :mrgreen: .
Do przetestowania :mrgreen:
A bo Rebemu na niedziele pozyczylem :mrgreen: .
EL NINO:A ja mam czszy a czwarty w piwnicy :wink: .gusioo:Teź mam telewizor :P
EL czego bez sztucznej szczęki na forum włazisz ? :mrgreen: :wink:
i moje kolo !aligator:gusioo:To dobrze źe w lodówce jeszcze nie masz ;)
W lodówce to słyszałem źe EL jakiegoś zgreda podobno trzyma :lol: