[Wypalanie]Program
Witam!Czym wypalacie płytki. W srednio ile zajmuje wam nagranie całej płyty ( z mp3,filmem,grą,)
A i ofkoz jakie macie nagrywarki:)
Temat przenoszę do działu inne.
SLAY3R
A i ofkoz jakie macie nagrywarki:)
Temat przenoszę do działu inne.
SLAY3R
Odpowiedzi: 6
Moj rekord nagrywwania na neronie 6.0 to 2.47....ze sprawdzaniem, tzn kompilacją...bylo to 600MB plytka cala zapelniona na Lite–on wypalaną 52X
Nero 5, czyli tak jak większość ;) Próbowałem teź darmowego DeepBurner (i działał), czasami Clone CD, kiedyś nagrywałem za pomocą Roxio Easy CD Creator, ale zrezygnowałem na rzecz Nero.
Nagrywarka taka jak u thebossa, nie podkręcona do x48 ;)
Nagrywarka taka jak u thebossa, nie podkręcona do x48 ;)
Nero 5 widzę, jak Windows u kaźdego na 1 miejscu – u mnie zreszta teź.
Poza tym zacząłem testować ostatnio Game Jacka 4. Próbuję go juź jakiś czas i jestem zaskoczony jego moźliwościami i funkcjonalnością.
Program z powodzeniem daje sobie radę nie tylko z zabezpieczonymi płytkami , ale moźe słuźyć jako program do nagrwania obrazów chyba we wszystkich formatach – dokładnie nie sprawdzałem
Ma w sobie ClonyXXL, emulację zapezpieczeń,– dla napedów nie obsługujących RAW ,ukrywanie ATIP, kasowanie RW, wyszukiwanie obrazów na wszystkich dyskach,tworzenie napędów wirtualnych , edytor etykiet, posiada funkcję "kopia rozszerzona" tzn – .
Funkcja ta słuźy do modyfikowanego kopiowania gier. Modyfikacja polega na tym, źe do kopii moźna dołączyć dane, usuwać je, zastąpić jedne dane innymi albo nawet utworzyć nowe katalogi. W ten sposób moźna kopię zaopatrzyć w łatki albo we własne pliki.
Wszystko to podane jest w prosty i przejrzysty sposób
http://www.gamejack.net/index.php?op=about
Poza tym zacząłem testować ostatnio Game Jacka 4. Próbuję go juź jakiś czas i jestem zaskoczony jego moźliwościami i funkcjonalnością.
Program z powodzeniem daje sobie radę nie tylko z zabezpieczonymi płytkami , ale moźe słuźyć jako program do nagrwania obrazów chyba we wszystkich formatach – dokładnie nie sprawdzałem
Ma w sobie ClonyXXL, emulację zapezpieczeń,– dla napedów nie obsługujących RAW ,ukrywanie ATIP, kasowanie RW, wyszukiwanie obrazów na wszystkich dyskach,tworzenie napędów wirtualnych , edytor etykiet, posiada funkcję "kopia rozszerzona" tzn – .
Funkcja ta słuźy do modyfikowanego kopiowania gier. Modyfikacja polega na tym, źe do kopii moźna dołączyć dane, usuwać je, zastąpić jedne dane innymi albo nawet utworzyć nowe katalogi. W ten sposób moźna kopię zaopatrzyć w łatki albo we własne pliki.
Wszystko to podane jest w prosty i przejrzysty sposób
http://www.gamejack.net/index.php?op=about
Podobnie jak przedpiścy – Nero 5, do tego czasem jakies CDBurnerXP Pro.
Nagrywarka jak u theboss78–a, z tym źe firmware zmieniony na 48125w.
Nagrywanie – czas zalezy od płyt i to praktycznie jedyne ograniczenie. Pomijam kwestię nagrań "dźwięku".
Nagrywarka jak u theboss78–a, z tym źe firmware zmieniony na 48125w.
Nagrywanie – czas zalezy od płyt i to praktycznie jedyne ograniczenie. Pomijam kwestię nagrań "dźwięku".
Uźywam takźe Nero 5, ( Nero 6 mi się nie widzi ) pozatym Alcohol 120% ( najczęściej ) i rzadko CloneCD.
Nagrywarka :
HL–DT–ST CD–RW GCE–8520B Hitachi–LG CD–RW 52x/24x/52x.
Czasy są naprawde róźne, zaleźnie od wielkości nagrywanego materiału jak i stosowanych technik.
Generalnie jestem zadowolony z czasu wypalenia.
Myślę źe czasy które osiągam mieszczą się w standardach.
Nagrywarka :
HL–DT–ST CD–RW GCE–8520B Hitachi–LG CD–RW 52x/24x/52x.
Czasy są naprawde róźne, zaleźnie od wielkości nagrywanego materiału jak i stosowanych technik.
Generalnie jestem zadowolony z czasu wypalenia.
Myślę źe czasy które osiągam mieszczą się w standardach.
Nagrywarka jak widac na zalaczonym obrazku, wypalam w Nero z seri 5, zajmuje to zalezy od 2–6min.
Strona 1 / 1