Wypalanie na płycie DVD kilku obrazów płyt
Witam!
Czy da sie na płycie DVD wypalić gotowe obrazy płyt, tak aby wszystkie działały? Czyli np nagrac 1 obraz płyty jakiegos programu (niezamykac sesji) i potem dogrywac tak kolejne. Czy nie będą sie instalatory ze sobą gryźć?
Pozdrawiem
Czy da sie na płycie DVD wypalić gotowe obrazy płyt, tak aby wszystkie działały? Czyli np nagrac 1 obraz płyty jakiegos programu (niezamykac sesji) i potem dogrywac tak kolejne. Czy nie będą sie instalatory ze sobą gryźć?
Pozdrawiem
Odpowiedzi: 4
No wiem, ale potem rozpakowywac, znów na dysk, bez sensu, chce miec tak, źeby od razu instalować na dysk jak z normalnej płyty. Bo moge same obrazy po kolei do katalogów po wrzucać i np alkoholem je otwierac z płyty, ale chciałem sie dowiedziec czy normalnie sie da nagrać.
Moźesz spakować te obrazy płyt Rarem np.
Takie własnie zdarzają się pliki przy ściąganiu.
Trafiło mi się nawet ściągnąć plik, który miał 380 MB, a po rozpakowaniu nieco ponad 500.
A pliki rarowe (jak kaźde inne) ładujesz na płytę jak leci, prawda?
Takie własnie zdarzają się pliki przy ściąganiu.
Trafiło mi się nawet ściągnąć plik, który miał 380 MB, a po rozpakowaniu nieco ponad 500.
A pliki rarowe (jak kaźde inne) ładujesz na płytę jak leci, prawda?
E na szpanerstwie mi nie zaleźy, jedynie źeby działało 8)
byłoby cięźko o tyle,źe jest sporo plików,które praktycznie wszędzie nazywają się tak samo. jeśli płyty,których masz obrazy,nie są jakoś wybitnie pozabezpieczane,to rozpakuj obrazy,powrzucaj kaźdy z nich do innego folderu i nagraj to w ten sposób,ewentualnie napisz jeszcze własnego autorun.inf,coby wszystko wyglądało ładnie,przejrzyście i, przede wszystkim, szpanersko ;)
Strona 1 / 1