wymagania windows xp prof sp2?
otoz mam pytanie jakie ten windows ma wymagania mam zainstalowany dodatek sp2 a moj komp ma durona podkreconegoz 1300 do 1361 ram 512ddr dysk twardy maxtor 40gb karte graf.radeona gigabyte 9550 128/128 i mam pytanie czy ten system jest odpowiedni o tego kompa poniewaz chodzi mi glownie o ram windows zabiera chyba za duzo bo w everescie z 512 ram zabiera prawie polowe a wiem ze ixpeki maja wymagania dosc duze ale chyba nie az tak komp zaraz po uruchomieniu wlacza tylko stery od klawy i o katry graficznej ale to i tak malo dlaczego tak sie dzieje ?
ps sorki ze troche duzo tego ale chcialem dokladnie opisac problem!!
ps sorki ze troche duzo tego ale chcialem dokladnie opisac problem!!
Odpowiedzi: 3
to chyba nie duzo ale zeby az prawie połowe ramu zabierac?slyszalem ze xp zabiera gora 128 ramu!
Zaleźy ile ma się tego ramu...Jeśli się ma 256 to tak bo reszta leci do pliku wymiany.
chodzi o to ze podczas wlaczania nie laduja sie programu tego typu ze np edonkey gg tylko sam system oprocz sterow od klawy oraz karty graficznej nic wiecej sie nie laduje a w menadzerze jest 19 procesów
to chyba nie duzo ale zeby az prawie połowe ramu zabierac?slyszalem ze xp zabiera gora 128 ramu!
Spełnia spokojnie.
Tego nie mogę zrozumieć opisz trochę jaśniej.
ale chyba nie az tak komp zaraz po uruchomieniu wlacza tylko stery od klawy i o katry graficznej ale to i tak malo dlaczego tak sie dzieje ?
Tego nie mogę zrozumieć opisz trochę jaśniej.
Strona 1 / 1