wylaczanie sie przegladarki
Witam
od dluzszego czasu mam problem z niektorymi linkami, gdy zostanie klikniety przegladarka automatycznie sie wylancza. Czemu tak sie dzieje i jak temu zapobiedz ?????? :?
od dluzszego czasu mam problem z niektorymi linkami, gdy zostanie klikniety przegladarka automatycznie sie wylancza. Czemu tak sie dzieje i jak temu zapobiedz ?????? :?
Odpowiedzi: 11
I nie dało się tak od samego początku ?
Po problemie byłoby juź wczoraj wieczorem.
Po problemie byłoby juź wczoraj wieczorem.
wielkie dzieki teraz chodzi :D
No taraz lepiej :)
Coś dzieje się z Javą przeinstalowałbybym do najnowszej wersji – http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=40&id=485
Coś dzieje się z Javą przeinstalowałbybym do najnowszej wersji – http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=40&id=485
Postaram sie doklaniej wytlumaczyc moj problem. Po kliknieci np na ten link http://www.automobilklub.radom.pl/ przegladarka automatycznie sie wylancza, dzieje sie tak rowniez gdy chce wejsc np na czat onetu lub megastacji. Probowalem wgrac inne przegladarki lecz na nich dzieje sie tak samo (na mozilli udalo mi sie wejsc na czat onetu). Oczywiscie nie jest to jedyny link na ktorym wylancza sie przegladarka. Bardzo czesto sa to przypadkowe linki, i jest to bardzo denerwujace gdy serfujac po necie klikniesz na odnosnik a przegladarka ci sie wylancza.
Przeinstaluj Windowsa, moze jakiś wirus :wink:
Probowalem korzystac z innych przegladarek ale te rowniez sie wylanczaja. A co ja mam napisac za jakie linki ???? Zwykly link
Doprawdy, podałeś tyle szczegółów, źe tylko siąść i zapłakać.
Powinieneś się domyślić, ze skoro nikt Ci nie odpowiada to albo Ty źle problem przedstawiasz, wszyscy wokół się na Ciebie uwzięli, albo problem jest na tyle skomplikowany ze nikt nic na ten temat nie wie.
Wysil się troszkę i poszukaj w podgladzie zdarzeń błędów związanych z IE.
Poza tym w przyklejonym masz kila podpowiedzi dot. naprawy IE – i tu znowu strzelam sobie.
Nie napisałes o jakie link chodzi – o przepraszam chodzi o "niektóre" – to w zasadzie tyle z tych informacji.
Uwieź mi, źe niektórym juź się znudzilo wypytawać się i prosić wciąź o jakieś konkrety.
Powinieneś się domyślić, ze skoro nikt Ci nie odpowiada to albo Ty źle problem przedstawiasz, wszyscy wokół się na Ciebie uwzięli, albo problem jest na tyle skomplikowany ze nikt nic na ten temat nie wie.
Wysil się troszkę i poszukaj w podgladzie zdarzeń błędów związanych z IE.
Poza tym w przyklejonym masz kila podpowiedzi dot. naprawy IE – i tu znowu strzelam sobie.
Nie napisałes o jakie link chodzi – o przepraszam chodzi o "niektóre" – to w zasadzie tyle z tych informacji.
Uwieź mi, źe niektórym juź się znudzilo wypytawać się i prosić wciąź o jakieś konkrety.
Umiem edytowac posty 8) ciepliwosc ??? tutaj pojawia sie tyle nowych tematow ze ten spadlby na sam dol i nikt by na niego nie odpowiedzial :? Ja uzywam Internet Explorera 6.0
Umiesz edytować posty? Jak nie to się naucz... I cierpliwość to cnota :wink: Napisz chociaź jakiej przeglądarki uźywasz.
Czy nikt nie wie czemu tak sie dzieje ???????????
Strona 1 / 1