Wykrywanie nielegalnego offica?

Co sadzicie o tym: http://tech.wp.pl/kat,1009779,title,Masz-piracki-Office-Microsoft-poluje-na-Ciebie,wid,11430985,wiadomosc.html Tam jest takze podany link to centrumxp i ktos podal link do Remove wga i czy to pomoże takze przy officie? mam też takie pytanie mam Oryginalny system na laptopie i czy jak uruchomie ten remove wga to czy cos sie mi nie spierniczy ze juz nie bede mial legalnego? A i tez w necie znalazlem cos takiego ale nie wiem do czego to sluzy wydaje mi sie ze top cos podobnego doremovewga? czekam na wasze odpowiedzi

Odpowiedzi: 2

Czyli jednak przeczucie mnie nie myliło i chyba jednak trzeba będzie potraktować kolegę czarem ignorancji. Jeszcze jedno naruszenie regulaminu i odpoczniesz sobie od naszej uwagi przez dwa dni.
XanTyp
Dodano
01.09.2009 00:42:07
Ja z tego wszystkiego zrozumiałem że opracowali aktualizację specjalnie na office'a, która to sprawdza jego legalność. Czyli removewga tutaj Ci nic nie da bo ta aplikacja ingeruje w system, a z drugiej strony masz aktualizację niezależnego programu... Ponadto z tego co pamiętam w regulaminie była wzmianka o tematach pachnących piractwem...
Razorek
Dodano
31.08.2009 19:01:50
pankracy1991
Dodano:
30.08.2009 18:57:51
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1