Wybory na prezydenta 2005
No to kto powinien nim zostać??
Chyba o nikim nie zapomniałem...
UPDATE od Kuby: trochę poprawiłem tę ankietę, aby była "powaźna" ;–)
UPDATE od Kuby: trochę poprawiłem tę ankietę, aby była "powaźna" ;–)
Odpowiedzi: 9
WaGonik:czyź nieprawda ?
Ja teź się niezgadzam.
Jeśli uwaźasz źe kaźdy zrobi G to powinieneś chociaź być za kandydatem który zroi najmniejsze g. Zresztą uwaźam źe twój pogląd na tą sprawę wynika z niewiedzy na ten temat. Bez urazy oczywiście :)
WaGonik:czyź nieprawda ?
Nie, nie prawda, nie zgadzam sie z tobą.
Ad@$:WaGonik:Hohohoho.... polityka u chłopców się odezwała :D
Wagonik – skoncz flood :!: Pisanie dla samego pisania nie mile widziane :evil:.
spox majonez ja zagłosowałem na INNEGO i nie wiem jakiego jeszcze :) bo kaźdy sie pcha a prawde mowiac całe G******* zrobi.... czyź nieprawda ?
WaGonik:Hohohoho.... polityka u chłopców się odezwała :D
Wagonik – skoncz flood :!: Pisanie dla samego pisania nie mile widziane :evil:.
Hohohoho.... polityka u chłopców się odezwała :D
ERROR 5:Na kogo zagłosujesz ?? No to kto powinien nim zostać??
Error Ty się zdecyduj, bo te pytania nie są toźsame. Tak więc jeden człowiek mógłby udzielić dwóch róźnych odpowiedzi, a głos w ankiecie jeden...
"wyborcza" tak jak Ty przedstawia teź tylko wybranych kandydatów http://wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/0,67825.html (pewnikiem im miejsca na serwerze brakuje bo o nierzetelność gazety posądzić nie moźna :mrgreen: :wink: ); A przeca kandydatów/tek jest więcej:
Włodzimierz Cimoszewicz, Donald Tusk, Janusz Korwin–Mikke, Lech Kaczyński, Zbigniew Religa, Maciej Giertych, Marek Borowski, Andrzej Lepper, Jarosław Kalinowski, Gabriel Janowski, Jan Pyszko, Zbigniew Roliński, Liwiusz Ilasz, Leszek Bubel, Stanisław Tymiński, Henryka Bochniarz, Maria Szyszkowska...
na nikogo.... jesli bym musial to na cimosiewicza
gdybym miał dowód to jasne źe na leppera :D :D
ERROR 5:Chyba o nikim nie zapomniałem...
Kurcze!!! jasne źe zapomniałeś a Stan Tymiński !!!