Wybory na prezydenta 2005
No to kto powinien nim zostać??
Chyba o nikim nie zapomniałem...
UPDATE od Kuby: trochę poprawiłem tę ankietę, aby była "powaźna" ;–)
Chyba o nikim nie zapomniałem...
UPDATE od Kuby: trochę poprawiłem tę ankietę, aby była "powaźna" ;–)
Odpowiedzi: 20
Mrówek:kietek:tyle ;)
:mrgreen: nie skomentuję tego :D
Niechciej kurna zeby ja zaczal cie lapac za slowka ;)
Dobra koniec offtopu
kietek:tyle ;)
:mrgreen: nie skomentuję tego :D
No to na zarzut postawiony przez cimoszke pozostaje mi czekac :mrgreen:Mrówek:
Tylko róźnica między tym, jak ja się wypowiadam, a ty, polega na tym, źe ja nikogo nie oskarźam, a jedynie przypuszczam, jak moźe to wszystko wyglądać :)
Swoje wiem i tyle ;)
kietek:A wpadles na to ze prokuratorzy sa pod kontrola kwacha? I jakos nie chce mi sie wierzyc ze on taki uczciwy i jak mu zarzut postawia to on mowi "papa". Napewno dostal cynk ;)
Tylko róźnica między tym, jak ja się wypowiadam, a ty, polega na tym, źe ja nikogo nie oskarźam, a jedynie przypuszczam, jak moźe to wszystko wyglądać :)
Dobra. Ale wpadki, kłamstwa itp. kandydatów na prezydenta zgłaszać na:
wybory2005@tvn.pl
A wpadles na to ze prokuratorzy sa pod kontrola kwacha? I jakos nie chce mi sie wierzyc ze on taki uczciwy i jak mu zarzut postawia to on mowi "papa". Napewno dostal cynk ;)Mrówek:Choćby cała ta afera z Anną Jarucką. Wydaje mi się, źe to jest potęźny przekręt, który ma na celu oczyszczenie W. Cimoszewicza.
kietek:
No i co z tego? Ale mam prawo wypowiadac swa opinie i wiedze na ten temat posiadac
Zgadzam się. Dlatego ja wypowiedziałem swoją opinię, która częściowo wetuje twoją ;)
kietek:
Jakie argumenty mam dac? Mam opisac barwna przeszlosc Cimoszki i jego powiazania? To pierwsze za dlugie to drugie nie nadaje sie do mowienia :mrgreen:
Choćby cała ta afera z Anną Jarucką. Wydaje mi się, źe to jest potęźny przekręt, który ma na celu oczyszczenie W. Cimoszewicza.
Kietek:
A juz myslalem ze nowego szpaka mamy ;)
Jacek Gmoch ma IMO lepsze komentarze... Szpak się wypala po mału ;)
Kietek:
Swoj chlop :P
A to ja to wiem. Przecieź razem stronę prowadzimy :mrgreen:
Mrówek:
Jakby na to spojrzeć z innego punktu widzenia... i tak nie zagłosujesz ;)
Głosować mogą osoby, które osiągnęły dojrzałość prawną, czyli 18 lat.
No i co z tego? Ale mam prawo wypowiadac swa opinie i wiedze na ten temat posiadac
Mrówek:Czy subiektywna? bym polemizował, bo nie dałeś argumentów za i przeciw...
Jakie argumenty mam dac? Mam opisac barwna przeszlosc Cimoszki i jego powiazania? To pierwsze za dlugie to drugie nie nadaje sie do mowienia :mrgreen:
A juz myslalem ze nowego szpaka mamy ;)Mrówek:Ale cóź... moja rola nie polega na komentowaniu ;)
Swoj chlop :PP.S. Gdybym mógł, to oddałbym głos na Tuska, choć i tak nie jest on aź takim "Człowiekiem z zasadami"
kietek:
A skad mozemy to wiedzec ? Wiadomo, ze wiekszosc to kielbasa wyborcza i to u kazdego.
Zgodzę się :P
kietek:
No nie rozsmieszaj mnie. Kwachu zrobi wszystko zeby cimoszenko wygral nawet swoja plastikowata zonke w to zamieszal.
Kietek.. nie jesteśmy w sex–shopie :D :D
kietek:
Dobrze wie ze wybory do sejmu ma przegrane a wierzy w cimoszke ze ten zatai wszystkie jego cfaniastwa.
Bykom mówimy STOP :lol:
kietek:
A jak cimoszka przegra to nie zdziwie sie jak z kraju zwieje i wezmie azyl w Rosji :mrgreen:
Wszytko to oczywiscie moja (i nie tylko) subiektywna opinia zeby nieporozumien nie bylo ;)
Jakby na to spojrzeć z innego punktu widzenia... i tak nie zagłosujesz ;)
Głosować mogą osoby, które osiągnęły dojrzałość prawną, czyli 18 lat.
Czy subiektywna? bym polemizował, bo nie dałeś argumentów za i przeciw...
Ale cóź... moja rola nie polega na komentowaniu ;)
P.S. Gdybym mógł, to oddałbym głos na Tuska, choć i tak nie jest on aź takim "Człowiekiem z zasadami" ;)
Pozdrawiam :)
No nie rozsmieszaj mnie. Kwachu zrobi wszystko zeby cimoszenko wygral nawet swoja plastikowata zonke w to zamieszal. Dobrze wie ze wybory do sejmu ma przegrane a wierzy w cimoszke ze ten zatai wszystkie jego cfaniastwa. A jak cimoszka przegra to nie zdziwie sie jak z kraju zwieje i wezmie azyl w Rosji :mrgreen:Szuja27:
A skad mozemy to wiedzec ? Wiadomo, ze wiekszosc to kielbasa wyborcza i to u kazdego. Nie ma co sie rozpedzac w gdybaniach.
Wszytko to oczywiscie moja (i nie tylko) subiektywna opinia zeby nieporozumien nie bylo ;)
kietek:Bedzie tak jak było za kwacha – czyli nieciekawie.
A skad mozemy to wiedzec ? Wiadomo, ze wiekszosc to kielbasa wyborcza i to u kazdego. Nie ma co sie rozpedzac w gdybaniach.
yankes:Cimoszewicz moze bylby i dobry gdyby nie jego komunistyczna przeszlosc
Ale jak sam zauwazyles to juz przeszlosc ...
Kaczuchy tez ukradli kiedys ksiezyc wiec maja odpasc ? :D
Wydaje mi sie, ze trzeba dac kazdemu szanse – w koncu chodzi o jego kompetencje.
Cimoszewicz moze bylby i dobry gdyby nie jego komunistyczna przeszlosc
Sie z ciekawosci zapytam.ERROR 5:według mnie cimo (nawet jeśli miałby kraść kase polaków), przyniesie więcej korzyści dla polski niź reszta kandydatów.
Co za korzysc przyniesie Ci towarzysz Cimoszewicz? Bedzie tak jak było za kwacha – czyli nieciekawie.
A i komuchy jaki raj beda mialy.
ERROR 5:według mnie cimo (nawet jeśli miałby kraść kase polaków), przyniesie więcej korzyści dla polski niź reszta kandydatów.
Ja wybierając kandydata nie sugeruje się jego moralnością, tylko zdolnościami politycznymi i ekonomicznymi
Nic dodać nic ująć definitywnie Cimoszka
a jesli miałbym wybierac Donalda to tylko Duck–a
według mnie cimo (nawet jeśli miałby kraść kase polaków), przyniesie więcej korzyści dla polski niź reszta kandydatów.
Ja wybierając kandydata nie sugeruje się jego moralnością, tylko zdolnościami politycznymi i ekonomicznymi
Bo to Polska wlasnie...
Sami zlodzieje, ze nie ma na kogo glosowac.Cimo juz odpada po ostatnich aferach, Kaczy to najwiekszy zlodziej wiec zostaje tylko Donald, gdyz inni to se moga co najwyzej popatrzec...
Sami zlodzieje, ze nie ma na kogo glosowac.Cimo juz odpada po ostatnich aferach, Kaczy to najwiekszy zlodziej wiec zostaje tylko Donald, gdyz inni to se moga co najwyzej popatrzec...
temat odkopie, bo mam nadzieje źe jeszcze pare osób zagłosuje ...
Chcesz porównać dwóch kandydatów na fotel prezydencki?
http://ceneo.pl/presidentsList.aspx
Porównanie jak zwykle subiektywne :P
http://ceneo.pl/presidentsList.aspx
Porównanie jak zwykle subiektywne :P
bartek89:moim zdaniem nikt z tych typkow nie powinien zostac prezydentem...wszyscy politycy to zlodzieje napychajacy kieszenie nasza forsa(podatnikow)...trza wysadzic sejm na wiejskiej ! i od nowa zbudowac Polske...bo czarno to widze ... :P
Twoją teź – bo jakoś nie chce mi sie wierzyć, źe juź podatnikiem jesteś ;)
coyote – u mnie to samo, tyle źe ja juź sie przyzwyczaiłem i nie reaguję :mrgreen:
bartek89:moim zdaniem nikt z tych typkow nie powinien zostac prezydentem...wszyscy politycy to zlodzieje napychajacy kieszenie nasza forsa(podatnikow)...trza wysadzic sejm na wiejskiej ! i od nowa zbudowac Polske...bo czarno to widze ... :P
No normalnie jakbym codzienne zrzedzenie ojca podczas oglądania Panoramy słyszał... :lol:
moim zdaniem nikt z tych typkow nie powinien zostac prezydentem...wszyscy politycy to zlodzieje napychajacy kieszenie nasza forsa(podatnikow)...trza wysadzic sejm na wiejskiej ! i od nowa zbudowac Polske...bo czarno to widze ... :P