Wybory na prezydenta 2005

No to kto powinien nim zostać??
Chyba o nikim nie zapomniałem...

UPDATE od Kuby: trochę poprawiłem tę ankietę, aby była "powaźna" ;–)

Odpowiedzi: 20

jaczek:
moim zdaniem bardzo obze ze pis wygralo bo chociasz rokita nie bedzie premierem a jak on by nin zostal to dopiero bys my mieli

wiesz.. Ja uwaźam źe jest wręcz przeciwnie
MetaVirus
Dodano
28.09.2005 15:52:32
moim zdaniem bardzo obze ze pis wygralo bo chociasz rokita nie bedzie premierem a jak on by nin zostal to dopiero bys my mieli
jaczek
Dodano
26.09.2005 20:08:38
Floating:
macie więc premiara, ale i tak olewam go ciepłym moczem :wink:

To w jaki sposób piszesz świadczy o Tobie. Wniosek jest prosty; Twój poziom intelektualny jest źenujący.

Premiera poznamy najprawdopodobniej dopiero po wyborach prezydenckich. W przypadku zwycięstwa brata, Jarosław moźe zrezygnować na rzecz Ludwika Dorna lub jeszcze kogoś innego. Rozwaźał taką moźliwość juź wcześniej w wywiadzie dla Newsweeka.
aniolek
Dodano
26.09.2005 11:30:35
to biźniaki będą rządzić krajem pewnie :D

znowu coś zginie.oni potrafią.juź raz księźyc zginął przez nich :wink:
klonpiotr
Dodano
25.09.2005 23:39:46
jakby nie bylo i tak bedzie do zyci, nic sie napewno ne poprawi, a gorzej moize byc.
gieras
Dodano
25.09.2005 23:25:46
macie więc premiara, ale i tak olewam go ciepłym moczem :wink:
Floating
Dodano
25.09.2005 23:16:46
jaczek:
kaczynskim jest to czlowiek z wyksztalceniem a nie tak jak inni nasi wczesniejsi prezydenci lepiej wyksztalcony od tuska i mojim zaniem wyprowadzil by polske daleko do przodu!! :D
patrzac na dzisiejsze wybory, mozeny wszystkiego sie spodziewac
yankes
Dodano
25.09.2005 23:13:35
Floating:
przecieź kaczyński to pokurcz fizyczny i umysłowy :wink:

ty chyba niewiesz wrzystkiego o kaczynskim jest to czlowiek z wyksztalceniem a nie tak jak inni nasi wczesniejsi prezydenci lepiej wyksztalcony od tuska i mojim zaniem wyprowadzil by polske daleko do przodu!! :D
jaczek
Dodano
25.09.2005 18:59:07
Floating:

Mądrzejsi od Ciebie nadali mu tytuł profesora, więc bez takich wypowiedzi, bo obraźasz Uniwersytet Warszawski i nie tylko. :/
aniolek
Dodano
25.09.2005 17:24:09
Mnie się na odruch wymiotny zbiera jak widze jakikolwiek spot wyborczy – dlatego nie ogladam telewizji
Peter_l
Dodano
24.09.2005 22:59:31
Floating
Dodano
24.09.2005 22:45:25
Kaczynski jest ok i na niego powinniscie glos oddac a nie na Tuska
jaczek
Dodano
24.09.2005 20:56:19
Co tu gdybać, jednym słowem, pozostaje tylko kandydatura tow. el nino :D
Floating
Dodano
18.09.2005 10:06:16
cybull:
No i co by to dało powiedział ze sprzedał i co miał na to papiery pokazać ze mówi prawde ??
Jak chcial zamknac jadaczke osobom ktore go oskarzaly mogl to uczynic.
kietek
Dodano
17.09.2005 16:22:27
No i co by to dało powiedział ze sprzedał i co miał na to papiery pokazać ze mówi prawde ??
cybull
Dodano
17.09.2005 16:21:22
cybull:
ale po co miał pokazywac przeciez wiadomo było ze sprzedał i ze wolno mu było.
Ale jak taki "uczciwy" to mogl pokazac skoro wczesniej obiecywal takie cos uczynic.
kietek
Dodano
17.09.2005 16:19:56
ale po co miał pokazywac przeciez wiadomo było ze sprzedał i ze wolno mu było.
bo tylko jemu brudna robili wiesz macierewicz wywodzi sie z solidarnosci jak i politycy PO PIS i tych innych chorongiewek, a koń który mówi to jego kumpel wiec jak by sobie kolesie mieli bruzdzić. a pozostali kandydacie sie dla nich nie licza.
cybull
Dodano
17.09.2005 16:17:07
Vegetto:
Jakby na Ciebie najezdzali ciagle i jeszcze na Twoja rodzine, to tez bys sie nieprzejal :?:
Taa pokaz mi gdzie wjezdzali na jego rodzine, bo chcialbym to zobaczyc. A pozatym jak taki uczciwy :lol: to czemu nie pokazal transakcji gieldowych tylko podziekowal? Czyzby czegos sie zataic nie dalo? ;p
No i jakos tylko on skarzyl sie na "brudna kampanie" :lol:
kietek
Dodano
17.09.2005 16:15:12
tak i jako walke przedwyborcza powinien to odebrać ( dla mnie był jedynym godnym kandydatem) niewiele czasu do wyborów mu zostało mógł wytrzymac nie jego wina ze kontrkandydaci nie maja zadnych pomysłow zeby zabłysnąc więc wala brudna kampanie, jest osoba publiczną więc powinien sie spodziewać ze tak bedzie szczegulnie ze takie zachowanie przeciwników politycznych pokazuje ze się go boją. dla mnie jak go oczerniali i jak wychodził z tego z uniesioną głowa to rósł w oczach, powinien przeczekac oddac się w ręce wyborców i zobaczyc jak sie wybory potoczą. Jesli by nie wygrał to trudno wtedy odchodzi od polityki jak tego chciał. Ale jesli by wygrał to wtedy by dobrze przytarł nosa tym burakom politycznym co tylko kłapac morda potrafią. A tym sposobem przynajmniej ja straciłem zaufanie do niego jako kandydata nawet jesli bedzie chciał wystartoać w wyborach na nastpna kadencję.
cybull
Dodano
17.09.2005 16:14:47
Jakby na Ciebie najezdzali ciagle i jeszcze na Twoja rodzine, to tez bys sie nieprzejal :?: Wybrac spokoj rodziny czy fotel prezydencki i pieniadze oraz slawe :?: A gdzie sa konkretne dowody na nieuczciwosc Cimoszewicza :?: To przedwyborcza walka tych bałwanów na fotel prezydencki. Kazdy mowi co on tam niezrobi dla Polski a chodzi mu jedynie o pieniadze.
Polityka w Polsce jest w fatalnym stanie, ciagle korupcje, oszustwa, przekrety...
Taki bufon Kaczynski albo mlody Giertych. Toz to nerwa sie dostaje jek sie na nich patrzy tylko. Powinno sie usunac wiekszosc obecnych politykow i zastapic ich nowymi, wyksztalconymi :!: i dbajacymi o dobro ludzi a nie o swoje stanowisko ludzmi.
Vegetto
Dodano
17.09.2005 15:43:01
MetaVirus
Dodano:
20.08.2005 17:57:55
Komentarzy:
20
Strona 4 / 7